Sztem erre ugyan olyan idom kell, mint az egylámpásra...
Érdekesen számolnak egyesek 80 rugó egy olyan vacakért... ja, amúgy most adtam el pár hete egy ilyen idomot (még gyári festésű volt) 150 ezerért, igaz adtam vele egy elég jó komplett rendszámos motort is...
Hát nekem a dupla lámpás verzióm van. Gyárilag ilyen volt és soha nem volt gond műszakin sem.
Nittelőt szerintem nem adnak a láncszetthez, mert 15 ezer egy sima gagyi nittelő.
Nekem nem leömlő kell hanem az idom a kipufogóhoz, beömlő.
Fejidomom az van csak szarrá van törve, sajnos legolcsóbban is csak 80 ezerért adtak volna.
Amúgy neked milyen hátsókereked van? Elég brutálisnak néz ki, szélesebbnek tűnik mint a gyári.
FZR 1000 villa plussz kerék? Vagy hogyan lett az olyan amilyen?
A kipufogó amúgy nekem nem lenne jó valamiért, mert az enyém konkrétan 87-es. Amit linkeltél az meg 88-93-ig... bár elvileg stimmelnie kéne a dogoknak.
Lánckerék van egy nekem is amit nem használok ugyan ilyen 865/43-as, egy darabig hirdettem is. A dupla első lámpát felejtsd el, mert japán és usa szabvány nem aszimmetrikusan tompított. Üléspúp hiánycikk, ebay-ről talán, ugyan ez van ha jó állapotú leömlőt akarsz. A többi bontóból valószínűleg beszerezhető. Nittelőt kell hogy adjanak a lánchoz. A kipufogóval nekem szerencsém volt amikor szétborult az eredeti dupla dobos cucc utána nem sokkal tudtam venni ezt a direkt FZ750-re készült Nikko 957A rendszert aprópénzért.
Megvan már minden. Nem is közlekedek így a mocival... csak nincsen nittelőm, és nem is tudok szerezni senkitől pedig csak az kéne és már menne is a mocira a láncszett... de lehet az lesz a vége hogy ráveszem magamat és elgurulok vele a szerelőig... mondjuk 2-es alapjáraton...
Egyébként nem tud valaki nekem pár darab alkatrészt? (Lehet hogy kérdeztem már )
FZ 750 Genesis-hez keresem (86-tól 94-ig) fejidom érdekelne, eseleg foncsor, de a dupla lámpás, üléspúp, és a kipufogóhoz az a beömlő idom. Esetleg érdekelhet még a hátsó sárvédő műanyag amire az eü készletet lehet ráfogatni, illetve jobb oldali lábtartó, benzincsap, talán működő benzinszint mérő.
Motorműködős, benzinben gazdag szép jó napot kívánok mindenkinek!
A viberrel az a baj hogy utálom.
Állandóan belassít, megakaszt, lefagyaszt. ilyenek. De ha meglesz az új, akkor rátelepítem, hátha a telefonnal volt baj.
Érdekesen számolnak egyesek