Az a két anya jó úgy felpöttyintve csak a ne legyen hosszú a csavar hogy ne ütközzön fel a "zsákfurat" alján mert akkor túlhúzva letéped az anyát.
A két csavar amit én tettem bele azok olyan hosszúak voltak hogy az alátéttel együtt rendesen meg lehetett húzni őket.
Csak hogy mások is képben lehessenek:
A képen a citromsárga nyíllal (a piros részen) jelölt helyre volt két hefttel odafogatva egy 12-es anya amihez rögzíthető volt a kapaszkodó vége.
Építő jellegű javaslatként megjegyezném hogy ugye a fehér körökkel jelölt megoldás csak ideiglenesen van így és nem gondolod így hagyni.
A narancssárga nyilakkal jelölt helyeken az idom műanyag rögzítő fülében (a lyukban amin a csavar átmegy) kell lennie egy azonos vastagságú fém tehermentesítő alátétnek hogy a csavar meghúzásakor ne a műanyagot szorítsa össze a csavar, mert akkor az el fog törni. (alatta és felette pedig vékony szövetes gumilap volt a rezgés miatt de azokat nem látom a képen)
Legvégül javaslom a segédvázat (a pirosat) átfesteni mert látom hogy a téli hadviselés miatt elkezdett rozsdásodni.
Feribá viszont ne házibarkács ragasztó szerű műgyantát vegyen. A Bauhausban lehet venni direkt elem javításához kittet. Van benne üvegpaplan, meg szvet meg edzővel együtt a gyanta. Fényezők is ilyennel javítanak, csak gondolom sokkal jobb minőségben.
Tomasz, nekem van egy Exupos komplett segge, ha hazajövök, lemérem, fel tudnád-e tenni a tied helyett...
Segédváz, lábtartóval, sárvédővel, lámpával, üléssel. Még a két oldalsó-háccsó idom is megvan, bár az elöl sztem nem illeszkedne
Ez tökéletes állapotú (nem rozsdás, stb.) nem is neked adom, hanem Kingának , nehogy leessen
https://www.youtube.com/watch?...