Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XX. Szegedi Borfesztivál 2014 május 16-25

https://www.youtube.com/watch?...
ooo fakk az is 3 hogy került oda
ez nem tank ez tank vadász szóval ez jöhet
Szallerbeck a hivatalos forgalmazója náluk kérdezd meg.

http://www.szallerbeckmotor.hu...
sziasztok! Bagster tankbőrhöz keresek beakasztó műanyag fület, egy darabot. Esetleg tudna nekem segíteni benne valaki, hogy hol találok? köszönöm.
A "törölközőtartót" meg vághatod rövidebbre hogy ne lógjon ki annyira. (a cső saválló)
Persze a kép lemaradt.
Az a két anya jó úgy felpöttyintve csak a ne legyen hosszú a csavar hogy ne ütközzön fel a "zsákfurat" alján mert akkor túlhúzva letéped az anyát.
A két csavar amit én tettem bele azok olyan hosszúak voltak hogy az alátéttel együtt rendesen meg lehetett húzni őket.
Csak hogy mások is képben lehessenek:
A képen a citromsárga nyíllal (a piros részen) jelölt helyre volt két hefttel odafogatva egy 12-es anya amihez rögzíthető volt a kapaszkodó vége.
Építő jellegű javaslatként megjegyezném hogy ugye a fehér körökkel jelölt megoldás csak ideiglenesen van így és nem gondolod így hagyni.
A narancssárga nyilakkal jelölt helyeken az idom műanyag rögzítő fülében (a lyukban amin a csavar átmegy) kell lennie egy azonos vastagságú fém tehermentesítő alátétnek hogy a csavar meghúzásakor ne a műanyagot szorítsa össze a csavar, mert akkor az el fog törni. (alatta és felette pedig vékony szövetes gumilap volt a rezgés miatt de azokat nem látom a képen)
Legvégül javaslom a segédvázat (a pirosat) átfesteni mert látom hogy a téli hadviselés miatt elkezdett rozsdásodni.
Fityusznak
Lehet maradt még lábtartóm 750-hez,meg kell majd néznem,de annyit tudok fel kell tisztítani
Megjött a guma
Hali
Mennyit gondolnál azért a hátsó részért kompletten,igaz van nekem is tartalék,de talán elgondolkodok ,mert úgy láttam elég jó állapotban van
nagyon és és föld a különbség
Feribá viszont ne házibarkács ragasztó szerű műgyantát vegyen. A Bauhausban lehet venni direkt elem javításához kittet. Van benne üvegpaplan, meg szvet meg edzővel együtt a gyanta. Fényezők is ilyennel javítanak, csak gondolom sokkal jobb minőségben.
Hát,tudom hogy Tomaso ügyes,de egy komplett hátsó átalakítás nem kis munka.
Már nézted? Káááár...
Bár ahogy tök más motor seggét fel szokták rakni, talán ezt is fel lehet faragni...
nem lehet
Tomasz, nekem van egy Exupos komplett segge, ha hazajövök, lemérem, fel tudnád-e tenni a tied helyett...
Segédváz, lábtartóval, sárvédővel, lámpával, üléssel. Még a két oldalsó-háccsó idom is megvan, bár az elöl sztem nem illeszkedne

Ez tökéletes állapotú (nem rozsdás, stb.) nem is neked adom, hanem Kingának , nehogy leessen
Kemènyszik a cucc
Jóhreggelit!
Mármint a segédvázra fúrtam menetet,nem az idomra.Még korán van.
Okos,én is csak menetet mertem fúrni a vázidom tetejére,de végig vezettem a tartó laposvasakat a váz tetején,az is merevít valamennyit.
Az előbbihez :a javitás bőven 80-ezer felett volt,pedig mindent én rendeltem meg hozzá és én is szereltem.