Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szerelőtöl szerelőig--az bizony idegesitő.15-éve igy maradt nálam egy 500-s . A tulaj vitte ide - oda,15-20 ezret ráköltött és ugyan olyan szar volt.Üvegeztem nála és szóba jött ,hogy nekem is van egy ilyen gépem ,nézzem meg és mondjak egy árat a javitásra .kb 80 ezret mondtam ,ha mindent megcsinálok rajta.
Annyit nem áldoz,akkor vegyem meg .550ezret igértem akkor ,az 5 éves gépért. Kinevetett.1 év mulva 400 ért megvettem.Azóta is megvan /tartalékban /
Aha... Akkor valami mást találok ki. V.színű maradok a hegesztèsnèl.
Szép napos időt mindenkinek
Nekem a formálya egyből tettszett! A kora nen èrdekel! Csak szar dolog volt 3hónapon keresztűl szerelőtöl szerelőhöz hordani!
Egyrészt ezen ahhoz van kötve hátul a kip.rendszer vége, aztán ha két személlyel mész és még a doboz is meg van pakolva túracuccal, + az utolsó harmadában még el is gyengíted az azért nem ugyanaz mint mikor a 600-assal fordulsz egy laza kört a környéken.
Na jóccakákat kívánok!
Nekem ki volt vágva egy szelet a segédvázból Semmi baja nem volt Azért megheggesztettük. Nemis értem, hogy gondolta az előző marha.
A műgyanta a jövő hetet is megtartja Nagyon erős cucc. Úgy is javítják az idomokat. Meg a spoilerek alapanyaga is ugyanaz, mint amivel azt meg kell oldani. Tul képen fel kell építeni. Csak legyen felérdesítve.
Mügyanta ?-nem tudom az megtartja -e a tartó füleket ?
Arra megy a a lámpa meg a fejidom konzol +a fejidom
Én nem véletlenül nem fúrtam át. Elgyengíted vele az amúgy sem túl masszív vázat.
Az idomos dolgokat meg gidával beszéld meg, a Goldwingét is szépen megcsinálta. (heves anyázások között )
Köszi Feribá! Szólok, ha az eddig felajánlott segítségek nem oldják meg a problémámat. Jövőhét után hétfőre kellene (máj 19)
Köszönöm még lehet, hogy szükségem lesz rá ha az a kémény nem 60-as csőre való akkor nem tudom felrakni. Sajnos ha jól tudom ápr.1 től újabb szigorítás van, most már tényleg mindent fotózniuk kell. Nekem is van egy vizsgahelyen ismerősöm, de ő mondta, hogy sajnos nem tudnak már ezzel variálni olyan egyértelmű fotót kell készíteni. A motor meg még vidéken van anyámnál (320km szigetmikitől) ami nem baj, mert a vizsgaközpontok a vizsga napjára adnak útvonalengedélyt ingyen. Szóval ha nem tudom megoldani szólok. Még egyszer köszi!
Hali van kölcsön e jelü kipu szerencsédre!
Há mindegy há. Ha nem lesz jaú, akkor lepuculom, oszt mással próbálom.
Hát azt mondtam, ami rá van írva Egyébként itt is az állt, hogy megmunkálható. nade a gyurma is az
Elkèk olvasni mit ír a dobozon, csomagoláson...
Kétkomponensű volt, de ez egy perces volt. El sem hittem, itt tényleg csak egy percem volt Összekutyultam, és kence fel, apám a buborékok nem tudtak a tetejére úszni, úgy kötött meg. Azt írja a teljes kötés 1 óra. Na most ehhez képest azért a körmöm belemegy
V.színű átfúrom a segèdvázat, úgy rögzítem majd. Az idommal az a terv, hogy megpróbálom rendberakni, kigittelni házilag. ( a kis fiesztához úgyis venni akarok) ha jobb lesz királyság. Ha nem, akkor kuka, ès kitalálok v.mit rája...
Ha a 2 komponensű epoxira gondolsz az 24 óra elteltèvel megmunkálható. Kemèny nem rugalmas szerintem semennyire
És hja már itten műgyanta is szóba jött. GYEREKEK! Mennyire kell keményre kötni ezeknek a műgyantáknak? A Ragasztó féléknek. Van sokféle, én egy kétkomponensűvel mókoltam a hűtőt...de hát nem tudom... Sztem ennek kő keménynek kéne lennie...bár akkor hogy lenne rugalmas...szóval nemtudom
Igen, köszi
Üdvölet Feribácsi! A műgyanta mindent megfog, üvegszállal kell. Vagy karosszéria műanyagos heggeszti
(Sóhaj) A legelején pont ezért mondtam hogy nem örülök hogy te vetted meg.
Azzal a hegesztéssel egészen addig nincs (volt) gond amíg valaki alátét nélkül meg nem tépi a csavart (vagy nem tesz be egy hosszabb csavart) ami feltámaszkodik a vázon és akkor elpattanhat a két ponthegesztés. (mivel nem arra lett méretezve, de majd említem a lakatos kollégának aki csinálta)
A bukógombák helyetti csavarok valóban ismeretlen szerzőtől valók, nálam olyan volt mint a képeken amit legutóbb feltettem.
Az idom töredezéséről szintén nem tudok mit mondani, mint a képeimen is látható........én nem estem vele
Csavarok: Én nagyjából törekedtem az egyformaságra..........aztán később ki mivel dolgozott.
Hova küldjem neked? Címezzem Pupunak a Mogyorójára?
Bocsánat.Kérek engedélyt a meghunyászkodásra. okés addig még beszélünk!