Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvanmána, csak szép sorjában
Részemről okés a dolog, igyekszem mielőbb végezni
Jók az összeköttetéseim, az enyém a Mozaikba is átment simán
Legközelebb ha ilyen van, szólj és intézkedünk
Haló!
Ha nem sikerült volna, akkor elvittünk volna futóval.
De akkor megoldódott közben ahogy nézem
Igen, az
Sose mond hogy sose!
Ezzel szerintem sokan vagyunk így.Én is úgy gondoltam az elején mikor vettem, hogy na majd 2 év múlva lecserélem ha tudom mert annyira nem tetszik meg öreg meg stb. , de most nagyon fájna a szívem ha el kellene adni.Nagyon szeretem és hűséges gép! És a formájába meg beleszerettem! Inkább mellé vennék egy 1000 Fazert és úgy már jó is lenne!
Jó, elviszem. Most küldöm mailban a telómat, majd hívj, mikor jössz érte, majd mondom, hova
Na mondjuk az igaz.
Köszi az nagyon jó lenne!
Illetve ha valakinek van kedve vasárnap elnézni Szentendrére akkor szóljon és összefuthatnánk egy kávéra!
Andika akkor a vasárnap?
Halihó!
Fábi, nekem van itt egy FZR1000-re azonnal feltehető, gyári állapotú "E" kipuff, reagálj valamit, mert akkor bedobom az autóba, holnap megyek fel Pestre úgyis. Ott leszek XI kerben 3 napig, jöhecc érte bármikor.
Aztán majd visszaadod, vagy megveszed, meglátod.
Tomasz, az a lényeg, gépileg rendbe legyen, a többi apró meló, meg meg is tudod csinálni...
Mennyivel szarabb lenne, ha szép lenne, csak épp enné a vizet meg lötyögne a főtengó
azèr gyanittom jobban èrtesz hozzá mint èn!
Astra filmstúdió Mogyoród.
Target Locked !
azt a kupit
Andi!

nézzed hozzá a másik kulcshoz. ez lenne az?
naaa
akkor nemgratula.
Köszi. És hol van az a két hely? Ugyanis útvonal engedélyt is kellene onnan kérnem arra a napra, mert már lejárt a műszaki 2 hete.
Ha nem sikerül találni akkor 2 helyet is tudok ahol átengedik úgy ahogy van
Sose lesz.
Én meg a motorszerelés