Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre nekem is teccik egy motor ami neked is
Köszönöm. Akkor is jó lenne.
2146 Mogyoród Napraforgó utca 1-3
Antal Tamás (Filmstúdió)
Van leszerelve leömlőm,de leghamarabb kedden tudom csak megmérni
Igen. De a méretére akkor is szükségem lenne.
Jó az, jó kis V2 az R1 mellé
Na végrecsak hogy Maguk is

Üdvölés!
persze hogy meg.Miért?
Megártott.
Asszem 120 vagy130mm hosszú csőkulcs kell hozzá.
majd postán elküldöm a cuccot mikor ráérek,csak írj címet
2 pohár vörösbort.
Sziasztok
Hali ,nekem volt 1 csőkulcsom,aminek pont jó volt a magassága,így ki tudtam cserélni bontás nélkül
Mennyit ittál, Sanyi?
Ott tűzgyűrű van, nem?
Sziasztok.
Valakinek nincs véletlen kiszerelt kipufogó tömítése (1000-es leömlő) amit le tudna nekem mérni. Vagy az is jó ha fejből mondjátok a méreteket. -belső,külső átmérő, vastagság.
Köszi.
KLöszönöm A következő lépcső az idexek átalakítása. Jaja a kis kályha gyakran jön jól szerelésnél
Jó lett, gratula! Dolgoztál vele rendesen. Tetszik az a kis kályha...
Jaja, tetszik

És még a rendszámtáblát is megvilágítja

És műszaki vizsga esetére eltávolítható, mert késes gyorscsatlakozót használtam, nem vágtam el kábelt, a búrát meg nem rongáltam

Kérdés innentől kezdve az, hogy világosban mennyire látszik majd.
ELőször készítettem egy kis alumínium dobozt, ami a hátsó búrában bújik meg. Mivel a láppatest íves, és a led modulok erre nem tapadnának, ez szükséges volt. Aztán jött a neheze. Ki kellett találni, hogyan fogja túlélni a led a feszültség ingadozást. EZ " ÉVEMBE KERÜLT MIre kinyögte fater, hogy létezik stabilizáló egység erre Kemény 165 forint, én meg 2 évig kerestem a megoldást A többii egyszerűbb volt, kitaláltam, hogy mi-hol legyen, mi világítson fékre, mi helyzetjelzőre, és mi-hol legyen. Ez azt hiszem sikerült
pill....de nem szép ám Viszont a búrában szépen teszi a dolgát, ott már minden rendben.