Én max 15ér vásároltam legdrágábbat, egy orosz benzines zagyszivattyút. Vagy 10, nem is emléxem.
Remek autós kamerám is ment vagy egy hétig, azután bexart, de elve egy fos képe volt. 7000 ugrott.
asszem december elején vásároltam utoljára. vettem 2 hidromasszázsos zuhanypanelt. hiányosan érkezett, és majd 2 hónap volt mire leboxoltam vele
de jól jöttem ki belőle végül
én is rákaptam a béjjre. unokaöcsémnek bukógombát rendeltem. magamnak micro sd-t (64Gb C10-es 3 e Ft? háteznemáár ) Kingának karórákat, az új fényképezőhöz akkukat.
Köszi.
Én is látom hogy valamit változott és gondolom ennek tudható be hogy nem jutok be.
Mondjuk sokat nem fogok harcolni vele mert mostanában a nagyobbik vaterát használom.
megkérdeztem.
rég nem léptem be. kb. 70 értékelésem volt. Most egy sincs. A régi vaterás értékeléseket én látom, de más nem látja ha a felh. névre kattint.
valamit variáltak. nemtudom miért kellett nullázni. mindegyis
ezeréve nem vettem semmit, és nem is tervezem már. elkurvult az egész oldal nagyon
Remek autós kamerám is ment vagy egy hétig, azután bexart, de elve egy fos képe volt. 7000 ugrott.
de jól jöttem ki belőle végül
a kitiltásom előtt 300 fölött volt az értékelésem, és el is adtam cuccokat. tudtad, hogy viperát (a vasbul van verzió) tiltott árulni?
Én is látom hogy valamit változott és gondolom ennek tudható be hogy nem jutok be.
Mondjuk sokat nem fogok harcolni vele mert mostanában a nagyobbik vaterát használom.
rég nem léptem be. kb. 70 értékelésem volt. Most egy sincs. A régi vaterás értékeléseket én látom, de más nem látja ha a felh. névre kattint.
valamit variáltak. nemtudom miért kellett nullázni. mindegyis
ezeréve nem vettem semmit, és nem is tervezem már. elkurvult az egész oldal nagyon
Persze van ilyen is de kissé sokallom az árát.
Nos az az igazság hogy nekem van egy
A többivel nem tudok mit kezdeni.
link