Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még előtte párszor nekem is össze kellett veszni a szülőkkel mire nagyjából úgy lett ahogy mi akartuk.
Ááá, családi rendezvényként csak a filmekben működik.
Majd meglátod hogy mennyit kell rohangálni előtte-utána még így is hogy minden simán menjen. (hálivúdban nem véletlenül tartanak rendevényszervezőt egycsillióért hogy minden oké legyen, itt meg még az anyósok is belekevernek mert mindegyik máshogy képzeli, a pár meg a sokadik szempont )
Nekünk nyereséges volt a bolt.
Kinek mi a szűk család.
Nekünk mindenestől ~200e volt menyasszonyi ruhástól (ezt vettük, felajánlanánk de nem hinném hogy ott is 185 magas a menyasszony ) éttermestől, zenészestől virágostól.
23-an voltunk.
motor majd 3èv mulva! Most esküvő jövőre èpítkezès!
azt kèrünk! a 9èv allatt mindent beszereztünk!
Akkor nem 1 értelmű hogy mi kell neked?
Ajándék helyett is pénzt kérjetek.
nem merek erre számolni!
Menyasszonytánc visszahoz valamit
nem is gondoltam,hogy ilyen drága dolog! Szűk családdal számolva egy jobb motor ára!
nekünk is megfordult a fejünkben a motoros lagzi!
Októberben még motorozunk,bőrkabáttal elmegy.Egy jó kis kajáért meg piáért mindent.
Köszönöm! Sajnos nem,mert októberbe lessz!
Hoppá! Gratulálok Motoros lagzi lesz?
jó reggelt! Gondolkodok rajta Feribácsi,hogy honnan tudnám összeszedni a pènzt! Megvagyok lőve ilyen tèren így esküvő elött!
Most vettem a bayról 64Gb micro sd-t ami valójában 32Gb De legalább szó nélkül visszaadta a pénzt amikor meglátta a videót.

http://youtu.be/lGBCbUQ9dFw
Valószinű csak beállitási gondok ,de nekem látnom kel hozzá.
hogy èrtve nem lehet akkora baj?
Ha látom akkor többet tudok már
de az jó,hogy nem inditható,mert nemlehet akkora baj .
Te hogy látod Feribá?
tartok ettöl a jelenleg nem inditható álapottol!
Megnézzük? Szerinted érdemes ?Ha lát 70-t egyben oda fogja adni ha nincs rá érdeklődő