Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom de mondtam hogy még tanácstalan vagyok.
nekem van 1 ötletem
Hoppácska uccsó kép seriff és az idegenek
http://youtu.be/b8iSxLc9MYA
Ilyenek itt is vannak az esőzés óta.
Nekem is kell majd lassan megint valami projekt de még teljesen tanácstalan vagyok. (meg lóvé sincs)
Az

De ez nem szokványos dolog lesz. Vagy caffe racer lesz belőle, vagy tar design, viszont akkor motorikisan lesz durva.
Az állapotát elnézve, feladatnak bizony nemes!
Nekem is van egy "szoci" projectem
Elvileg én is......csak meg kell néznem a guglin hogy hogyan kell
Nos nemrég épp ezért érdeklődtem hogy remélhetőleg nagyon olcsón vetted a gépet.
Ez az FZ kb. egy olyan küldetés, mint aminek én szoktam nekivágni egy-egy elborult pillanatomban olyan 5-6 évente, ha már nagyon nem bírok magammal.
Ez minden esetben elég sok idő, pénz és meló volt mire elkészültek és minden esetben világos volt hogy sokkal jobban megérte volna venni egy tényleg jó állapotút, mint ennyit küzdeni vele. (bár az esetemben tény, hogy ez sosem volt szempont a GTR-t kivéve)
Ha tényleg azt akarod hogy szép legyen és műszakilag is megbízható, akkor az bizony kemény menet lesz.
Legyen itt példának a legutóbbi akció:
Uzsgi a levesbe
Egy ekkora csiga rohangált a kertemben alig bírtam elkapni.
Köszi!
Én meg egész mást mutatnák meg neki.
Nem, az alumíniummal hadban áll.
Pl. én.
Ha lehet olyat akkor feltöltöm ide kommentbe
Lehet... de elő kell kutatnom a manualt... van egy sejtésem hogy azon a lapimon van ami elromlott és ezért szétvertem! De a vinyónak nem lett baja.
Manualban benne van
Hát... tuti nem ma cserélték az fix, de a láncomat sem...
De elhatároztam hogy szétszedem az utolsó csavarig a vasat... nemsokára haza ér az öcsém és már szedjük és szét hogy a vázat el tudjam vinni festetni. Csak majd kell egy kis kutatómunka a nyomatékok miatt hogy mit mennyire kell vissza húzni.
meg a kuplungba is
40000e kilcsi van a gyertyákba meg a láncba is
Bakker, bárcsak az én gyertyáim tudnának végre ennyi időt benne lenni