A monolock az, aminek a végén egy hosszú "beakasztója" van, azaz két helyen van rögzítve a platnihoz. Ez csak felső doboznak jó, oldalra nem és kicsit könnyebb-vékonyabb anyagú mint a Monokey, amelyik hátul két kis fülbe akad be, oldaldoboznak is jó és merevebb-masszívabb mint a másik.
Monolock: egy zárral nyitod és veszed le. Elég olcsók... Azt meg kellene kérdezni, hogy dupla falu e. Amelyik nem az kicsit nyeklik csaklik. Ennyi pénzért mondjuk mindegy...
Doboznál mit jelent, hogy "monolock rendszer" meg ahol oda van írva, hogy "fém platnival" akkor az azt jelenti, ilyen alátét izét adnak hozzá, amit fel lehet hekkelni a motorra?
az 5-ös játékost néztem ki.
ááá nemlehet szerintem megvárom a repcsit hamarabb hazaérek azzal
otthon meg vár egy bánatos fzr úgy is.
na végre besárgúlt a géped mostmár vigyázz rá!
halihó fiatalok örömmel tudatom hogy németországban(geilenkirchen)-ben atipus mint FZR igen gyakran fordul elő az utakon ma du.-n 3-at is láttam háát mitmondjak megdobogtatta a szívem .
Ez télleg szép, bár ez a lámpa csak neked teccik
Én tuti átalakítanám az eredeti kétlámpásra, akkor egy gyári gép lenne... Pont, mint egy 1988-as Yamaha poszteren
11270 volt a nyomi kulcsom. Adtam a srácnak 12-t, meg apróban 70-et.
Ettől teljesen kizökkent, kicsit számolgatott, de nem volt biztos az eredményben, és elővett egy számológépet...
Hát ha a motor konkét árát nézzük akkor az 150 ezer forint.Hálistennek olyan sok baj nincsen vele mint amire számítottam, inkábbcsak némi elektronika és a kötelező karbantartás... Meg persze az esztétika. Ami nagyon rossz volt pl a gyujtáskapcsoló kavítása, lánc csere stb... De a blokkhoz ha minden igaz akkornem kell nyúlni.
Szerintem összességében nem rossz ár egy forgalomban lévő lejárt műszaki motorért bár tény hogy nem is a világ legolcsóbb motorja volt. De sok dolog szól mellett mint pl hogy leinformälható volt mert ismerős embertőllett véve,meg nem kellett a világ másik felére menni érte mert nem messze tőlünk lakik a fickó. Meg rengeteg segítséget is kapok tőle mert most is segít idomot vadászni rá.
A monolock az, aminek a végén egy hosszú "beakasztója" van, azaz két helyen van rögzítve a platnihoz. Ez csak felső doboznak jó, oldalra nem és kicsit könnyebb-vékonyabb anyagú mint a Monokey, amelyik hátul két kis fülbe akad be, oldaldoboznak is jó és merevebb-masszívabb mint a másik.
az 5-ös játékost néztem ki.
Kicsit hirtelen dehát minek az a hosszú előjáték?
otthon meg vár egy bánatos fzr úgy is.
na végre besárgúlt a géped mostmár vigyázz rá!
Téritsd el az egyiket, és gyere azzal haza
Én tuti átalakítanám az eredeti kétlámpásra, akkor egy gyári gép lenne... Pont, mint egy 1988-as Yamaha poszteren
Ettől teljesen kizökkent, kicsit számolgatott, de nem volt biztos az eredményben, és elővett egy számológépet...
Szerintem összességében nem rossz ár egy forgalomban lévő lejárt műszaki motorért bár tény hogy nem is a világ legolcsóbb motorja volt. De sok dolog szól mellett mint pl hogy leinformälható volt mert ismerős embertőllett véve,meg nem kellett a világ másik felére menni érte mert nem messze tőlünk lakik a fickó. Meg rengeteg segítséget is kapok tőle mert most is segít idomot vadászni rá.
pl én is ,sőt sokszor csak fejben szorzok -osztok