Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feribá, júni7.-én gyere Tökölre.
Ott leszünk az asszonnyal
Jössz, mert még van egy fogós bicskám számodra.
junius 7 szomb.vagy 8 vas.
junius14 szomb.vagy 15 vas.
junius21 szomb.vagy 22 vas.
jelezzétek mikor lenne jó?
Most szombaton május 31 börze Szigetmikin.
Ha eljössz érte , ha akarod elötted visszaszerelem és kipróbálhatod a gépemen ,lássd hogy mükszik
Én lehet hogy mennék...
Aki egy taliban/Adony/ benne lenne jelezze itt
Azt megígérhetem Feri bátyám! Nem is lenne értelme máshogy, csak ha az fix marad.Köszönöm a lehetőséget, élnék vele.
A következő hétvégék valamelyikén nekem jó lehet. Most még nem tudom biztosra mondani mikor, de ha többen is jelentkeznek és mondanak időpontot megpróbálom úgy intézni,hogy jó legyen. Júni végén nem jó nekem.
Szép ez az ETZ. Ilyen jó állapotút még be is vállalnék...
Lehetne egy velence körüli turát ami kb 80-100 km tőlem ,majd egy jó vacsival zárni .
Időpontokat kinek mikor jo? Ugy szervezem akkor
Mizu van Feri bátyám? Motor rendben? Valamikor jó lenne már találkoznunk személyesen is! Gondolkodtam egy Velence tó nézésen és akkor meglátogatnánk téged is!
Üdv
Szevasztok!
Van most lebontva egy tuti karbisor amivel a 600-mal jártam ,kölcsön adom ha nem állitasz el rajta semmit!
és ez volt a drágábbik,mert az olcsobb 3000 forint volt a kettö.
Egyet értek, de ilyen könnyen ne add fel.
Olcsón megveszem
En ma voltam a szerelonel,a simeringek 5300 forint volt a ketto atszamolva.
én most cseréltem, ebay-en rendeltem japánból, postakötséggel nem volt 12e ft. és 4nap alatt volt itt. Ma jöttem el nyíregy mellett ha hamarabb tudom mi a gondod, elvittem volna neked a használtakat mert nem igazán kopottak. Egy próbát megért volna.
Köszönöm a választ.Mèg lehet hogy segitsèget fogok kèrni a rendelèsnèl mert a telohoz is vennem kell szimeringet.köszi
ha úgyis lecseréled már nem kár érte.
Kérdezd Ábrust a láncom állapotáról ő hallotta
puhány