Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami ilyesmi kéne még nekem is mászkálósnak, csak ne lennének olyan kiqrt drágák. (a 90-es években a kutyának sem kellettek, most meg....)
Gumicsíkból 2mm-esből kell kb. 1méter arra emlékszem. (azt vehetek)
Viszont az ógyűrűket mindig minta alapján vettem, így nem tudom hogy mekkorák kellenek.
Sz&r nem volt, egyet vagy kettőt kellet kicsit igazítani. A menéshez meg rajta kell lenni a karburátoroknak is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gt_200-7815487

Hát azért ez sem csúnya
Ez igaz, de (számomra) az egyik szép, a másik meg nem. Pont, mint a mai vasaknál...
hát sütött a nap szép idő 30 fok volt
Sziasztok!

FZR 400-ról tapasztalatok? Minden érdekel ami ezzel a géppel kapcsolatos!
És milyen körülmények között?
5,7 az enyém
Dehát én még csak nem is küldöm. Jó, az is igaz, hogy nem isn fullasztom Mondjuk hogy kellemesen sportosan használom, 4-8 Ezerig.
Ez ugyan az az évjárat.
Relativ a nekem nem jó:Használat kérdése ,vezetési stilus stb.
Eddig a 8-9-10 is megette,de küldve volt
Igaz ilyen lassú tempót: 80-90-100, se mentem
Egyébként a keverék csavarnak hol kell állnia?

Ja! Megint cserélhetek gyertyát
Üdv Feribátyó!

Akkor nálam baj van

Nekem 7 liter a városi. Kb 5.5 az országút.
Még ,hogy az fzr fogyasztása nem jÓ?/Pedig én állitottam be karbicseket/
220km 7,8 liter a tegnapi gurulás után.
Ennyi az elmult 10 évben nem volt!
jó reggelt!
Én ennél veteránabbat nem tudnék elképzelni, de ez jöhetne... gyerekként ilyenre csöpögtünk a Balcsinál
Itt, ami alsó kép, egy majd' uilyen poszterem is volt
Jóregelt!
Nagyon király! de ez egy fél éves, bő milliós projekt. Kár érte.
Rendesen aggódtam érted viszont a kormánylengéscsillapító FULLRA ki volt tekerve... persze valami baszom 22-23-as a csavar, de mert okosan hoztál fogót, azzal kicsit húztam rajta, és bár még mindíg balra szeretne menni, már nem szitál olyan könnyen. A dunaparton a cementgyár felé van pár nagy egyenes, majdnem megfutotta a 160at csak el kellett venni egy autó miatt! megy ez mint a veszedelem! És hogy egy balaton, siófok oda-vissza nincs 4000 ft...
Kell 1 ilyen
Nem mai darab. Olyan Mad Max-os.