Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kifigyelted rajta a gyenge pontokat? (hogy hol kell meglőni?)
Mert az ábra szerint 3.8 mm fölé, aa leírás szerint meg alá
ÁÁÁÁÁBRUS! Na most akkor mennyi a benzinszint? Írd le kérlek, hog yhova kell állítani az úszoházon lévő vonalhoz képest.
Az lesz, valóban a kehelycső lehet szétverődve. Kérdés: lehet ilyet vajon esztergáltatni? Újat nem találok.
Nem volt nagy pénz 1000ft/ kör
Mennyi a kilóméter díj?
Na igen. Ez is csak addig megy, amíg meg nem áll
Valószínűleg lekormolja őket.
Tehát:

A súbertűnél szivárgott át. Addig vettem vissza a szintet, amíg meg nem szűnt. Ez most azt jelenti, hogy KB 2 mm-el a gyári szint alatt van, de így nem ázik benzinben, viszont rángat "alul".

Mindenhol le van tömítve a karbi, ez biztos. a tű mellett mégis tud szívni kis üzemanyagot. Kehelycsövet kéne cserélni?

Újak a tűszelepek, és le is zárnak, ez is biztos.

A trafóra rámértem, minden tekercs annyi, amennyi kell.

A fúvókák gyáriak elvileg.

Tűhelyzet rendben.

Szelephézag nem a legjobb, ez tény.

Én még egy kőcsön CDI-n gondolkodtam
Pfff. Szükségmegoldás rendes motor helyett.
Mit jelent nálad hogy "megzabálta"?
Ha telerakta korommal és nem ad szikrát akkor egyszerűen égesd ki majd kefével tisztítsd le és jó lesz, nem kell azért másikat venni.
Ha a benzinszintet elállítod a gyáritól azzal nem oldasz meg semmit, csak rosszabb lesz.
Azt kellene először megnézni hogy egyáltalán a gyári fúvókaméretek (levegő is!) és tűk vannak-e benne. (az hogy az van ráírva az csak annyit jelent hogy eredetileg biztos az volt)
Ha igen, akkor jön az hogy melyik tömítésnél megy át még egy kis benzin. (és hogy túlfolyik-e akár részlegesen is az úszóház)
Aztán a tűhelyzet és a keverékcsavar jön, majd szinkron.
Ha a súberek alján a tű körül a lyuk ki van már nagyon verődve, akkor az szintén beállíthatatlanná teszi a rendszert.
Szóval ilyesmiken múlik, meg a szelephézagon és a gyújtótrafók állapotán. (meg kéne próbálni egy jó kölcsön karbisorral)
ok a gumiszalag faszányos, hát akkor darabokra szedem és megnézem az összes O gyűrűt.
Melegen dadog 1000-és 2000 között ami zavaró lámpánál induláskor
Habár a franc tudja. De ha lenne mindig megfelelő, meg elegendő eszköz, az sokat segítene
Jah!

De mondom ha lenne egy gépműhelyem Ha minden rendelkezésre áll, akkor csak az idő kell bele. De így szaladgálhatsz. Az a borzasztó.
Ez kéne? szóval úgy érzed, nem xoptál még eleget?
Rohadjon meg ez a tetű ország,Ha lenne egy gépműhelyem itthon, ez kéne
De azon lenne, valamivel le kell húzni a yahtot Nizzába...
régóta kéne már egy horgos verda, mert mindig tarhálnom kell a haverokat de most pesten kéne cuccolni, és nem ér rá senki... főleg innen, fent meg nem ismerek olyat, akinek van.
Hát elegem lett. Ennyi b@szakodást, meg agyvérzést nekem nem ér ez a rohadás gép. Megintr megzabálta a gyertyákat. Szerelőm azt mondja a túl sok benzin nyírja. Ezután levettem a szintet, rángat is "alul". a 3 szett volt benne, most már az is cserés. Még mindig szar valami. Azonkívül hol az olaj, hol a víz folyik a hátsó kerekemre. A fogyasztás gondolom az elégtelen gyújtás miatt van.
Mér? Mi a baj?
Nyugtass meg hogy nem a BMW-ből csináltál proliautót.
szép árak vannak manapság... vonóhorog felszerelés és vizsga 50 eFt, persze ebben a horog még ugye benne sincs, még az autót nem is látták...
A szép, hogy kb 4 csavar fogja fel gyári helyre, bekötni se ügy, kb. az egészet megcsinálnám otthon 1 óra alatt de az nem szabálos csak papíros szerelő szerelheti
Szóval 25ér csavarja be a 4 csavart, a vizsgás meg ránéz másik 25ért, hogy mehet-e... onnan már csak ocsmányiroda, 6ezer
Megmondom az őszintét, hog yszerintem két hengert leteszek a négyből.

Elég ebből a szarkupac motorozásból, valami megkíméltebb, ám sokkal gyengébbet akarok szerezni(asszem...már nem tudom. nem hiszek én már abban, hogy kazal lóvé nélkül is lehet egyről a kettőre jutni. nekem meg nincs annyi). Valami V2 oszt jóvan, vagy sor 2. GS 500 kéne, de azok még nagyon drágák.
Inkább 600 vagy 1000.