Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Mindenkinek szép napot.
Ádám bocsi, már előtte jeleztem Pacitónak ,hogy a 0-son elkaptam egy nagy gödröt ,ami iszonyú rossz volt. Viszont az a rázós mellék ut , nem esett jól,alig tudtam a motoron ülni,ezért visszafordultam .igy is 220 km lett megtéve.
Hát ez valami hihetetlenül csúnya
Ábruskám drága barátom nem vennél az én karbisoromhoz is gondolom még tudod milyenek kellenek.Nekem fogalmam sincs és szétszedni nincs addig kedvem. nagyon nem smafuka valami, meg olyan hosszú gumit is amivel a karbi alját tömítetted le. pls légyszi
Csodálatos volt a tegnapi nap 2 megázás se rontotta el az estémet.
Szelephézag xar volt? Volt értelme szétszedni?
Es a komány, gumi milyen lett? Mentél vele valamennyit?
de jó neked, hogy van értelme a szélvédőnek
Fékkarbantartás is volt, az kihagytam.
Igazából ez nem sok minden amit csinálni kellett, csak tavasszal egy családi háznál marha sok egyéb jön egyszerre és meló mellett nem sok idő marad másra.
Volt telóolaj, kormánycsapágy, első gumi, szelephézag, szivargyújtó aljzat, karbitisztítás (de ha előbb tudom hogy vettek egy ultrahangos tisztítót a lakatosműhelybe akkor azzal csináltam volna ) és még van: himba, hátsó gumi, plexicsere (szatunás próbaképpen), olajcsere GL5-re a szöghajtásban. Ennyi.
Már rég a végére értem volna ha tudnám folyamatosan csinálni.
Már csak a hátsó himba szétszedés-zsírzás és egy hátsógumi csere van vissza (ami csak pénzkérdés) aztán teljesen kész. (nincs más csinálnivaló rajta)
Tegnapelőtt tereprendezés a garázs háta mögött (vízelvezető járda betonozás lesz), tegnap fűnyírás, napozóágy javítás, palántaültetés.
Ma összerakás előtt meggyőztem magam hogy csak ki kéne cserélni az úszóház összekötő csövek ó gyűrűit mert nem akarom szétszedni mostanában ezért nekiálltam a robogónak (szintén karbi javítás volt de az kész lett)
Holnap összerakom a karbisort, visszateszem aztán szinkron, megcsinálom a himbát és mehet is össze.
Aztán egy jó darabig nem akarom szétszedni.
hogy látod, belátható időn belül a végére érsz, vagy minden szezon előtt majd megteszed amit lehet?
Holnap el kell mennem ó gyűrűket venni a karbisorhoz.
Eléggé meg vannak már keményedve. Meg kell egy benzinszűrő is.
halihó!
Hát igen, Magyarország gyönyörű.
Valamitől nekiállt köhögni meg fulladozni időnként főleg mikor futott.Most megnézte a doki idegen tárgy nincs a torkában valamitől viszont begyulladt neki.Vagy felsértette vagy ilyesmi ami a garatot ingerli.
Na megjöttünk. Fasza kapott valami antibiotikumot aztán kedden kontrol.
Én meg épp írni akartam, hogy én olyan helyen lakom, ahol a madár (sőt a gugli) se jár, erre megnézem, és ott vagyok telibe
Kb fél éve járhatott itt, mert a szomszéd kerítése még nincs rajta, és azt ősszel csinálta.
te nyertél
Akkor elfértek.
6300nm2
Mi történt?
Pupunak van a legnagyobb háza...
Na most meg vihetem a kutyát az állatorvoshoz!
1x megnézem
2x megnézem.