Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze nem az új gumigyűrűknél, hanem az úszóház tömítéseknél.
Még gondoltam is hogy kéne venni 1,5-ös gumiszalagot (valami 100-120Ft/m) mert hátha a q.anyja de mondom eddig sem folyott, jó lesz az még. (kiszedve a horonyból szépen repedezik ez is mint a régi gumigyűrűk)
Pupinak persze vettem kettest de az ide (meg az 500-600/1000 exup fajtába mert az is 1,5-ös) nem jó, így holnap mehetek még egy kört.
Összeraktam az előbb és mivel már viszonylag tapasztalt vagyok így még a satupadon szivárgásteszt és szintellenőrzés volt. (folyik hát, hogy rohadna meg )
kemény
oké. tessék szólni vagy kézzel inteni !
A nem tul távoli jövőben, de előtte persze ugyis szólok, jóe.
Már irtam multkor, amig lakás nem ready, addig stop van mindenre. Sztem ha közeleg a dátum, még 7vegen is nyomom.
Tom, ha nem jössz Horvátba, sose tudod meg, milyen isteni csirkecombokat sütöttem
Előtte keserűlikőr, utána sör, elvoltunk

jöhetsz ide is nyírni.
jut eszembe mikor jöttök?
Köcce, 10 perc után meguntam, de tisztának láccott... megy a fűnyíró mosmá és mehetek nyirni
És ha az 500ast annyira szerette szerinted mennyire szereti a 600ast +20Le
Pupumaci,most már tudom Andi miért szerette annyira azöccászast.Tegnap én is kerültem egy hatvanast,mivel egyedül voltam gondolom kihúzatom má egyszer határig.Hát határig nem mertem,de így is száznál kapcsoltam feljebb.Nem rossz gép ez,pedig 25-éves.
szèp napot mindenkinek! Enzo kitartás! Èn is azt teszem!
Én tourmax kopót raktam bele és már 40000 van benne és nem csúszik még, meg kapott új kuplung rugót is.
Addig ha 1 villával megszurkálod és jó puha a belseje
a kopó lamella 14000+4000 a rugó
ja, és a megfelel fűszerezés a titka. Lacibácsi konyhája
főtt karbi 4 személyre.
hozzávalók:
mlasnak (előzmény)
hát én nem tudom, de semmiképpen sem a találgatás a megoldás, azaz azt a szerelőt szerintem hagyd. főleg hogy az ár is elég soknak érződik. ha ismeretlen a motor kompressziómérés és szelephézag ellenőrzés amivel kezdődik a dolog. ha ezek megvannak és az értékeke is elfogadhatóak, akkor karbi, azt pedig ábrus írta hogyan.
Én pl. soha nem kezdenék neki magam, mert nem értek hozzá. Ezért írtam a szerelőt.
Józsi!
Kb meddig kell főzni a karbit? Forr má vagy öt perce...
Üdv egyben 30-ért vihető a képen látható alkatrészek.FZR600 3he motorkód,darabokban is.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia.Megnèztem a kuplungnál a tartályt ami pont szinten volt.Elvittem a szerelőhöz hogy nèzze meg ès szerinte kuplung lamellákat kell cserèlni.A gyári 35e kp.Utángyártottat szerinted belerakassam vagy gyárit mindenkèppen.köszi.
Ehhez képest egy kóláért megcsinálta a haver szerelő De ilyen régi huszonéves titkokat nem olcsó kideríteni
Az van, hogy szerelővel találgatunk hogy mi lehet vele. De nem lenne 50-60 ezrem egy szerelőre. Ha a karbiszinkronra mondott az egyik 15-20 Ezret gondolom mennyiért varázyolja újra az egész karbisort
Semmi közöm persze hozzá, de vidd szerelőhöz ès az megcsinálja. Amúgy Feribácsi megveszi ha jó árba adod.
Na szép