Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké minden?
fülig ér a szájam és olyat nyerítettem, hogy összerezzent a család
Sajnos most kihagyom lánc lánckerék kuplung cserét kéne de első a féktárcsa
Mikor jössz pestre? Visszaadnám a kipuffot és az autómon van horog,lehet hogy tudok segíteni.
Sziasztok!
Ma hazahoztam a mocit anyámtól ahol teleltettem. 320km 7,2-es átlag fogyasztás majdnem végig 140-150-es tempó(óra szerint ). Szóval meg vagyok elégedve vele. Kicseréltem a kuplungot a keskeny lamella 10 darabra volt törve! nem értem hogy történt, mert a helyén volt csak darabokban. Valószínűleg ezért csúszott. Az új jól dolgozik.
Pupu gyere júni7.-én gyorsulni!
A műszaki is megvolt úgyhogy indul a szezon nekem is.
Abba kéne? Az nincs, de nemflancolun kinai fűnyiroval ennyit.
Jó kis tank ez
Hát de mit érek egy használttal? Az ugyanolyan szar lesz. Mondjuk a kölcsön szett jó 5let. De en már azt is kitaláltam hogy lesz új csinálva.
Kb. annyiért tudsz venni 4 kehelycsövet mint egy komplett bontott karbisort.
Kérj kölcsön feribától egy működő sort és próbáld ki azzal. (ha nem akarsz sokat tökölni)
Is3-at ezek közül bármelyikkel felesleges szemből lőni. Inkább arra kell vigyázni hogy még véletlenül se kerüljünk vele szembe, különben akkor már mindegy hogy milyen cső van fent.
A Francia tankokkal egyébként sem érdemes leállni pofozkodni szemtől szemben az "igazi" nehéz tankokkal mert 10-ből 10-szer simán lenyomnak. Mindamellett az AMX 4 45-ig tetű lassúak is. (az AMX 50 100 már gyors de az meg kilóg mindenhonnan akkora dög és még annyira sincs páncélja mint az elődeinek)
(ja, ez nem tankos oldal )
Ja ésfog kelleni egy hűtő sapka.Ez nem szivvisszaha lejjebb hűlt.
Az a helyzet hogy sokszor bedobja nyolcas szintű csatába,és oda már kevés a 170-es átütés.IS-3-hoz szemből kell a nagyágyú,de még akkor se mindegy milyen szögből lövöd.
Na rendben most halt be ez a szett is. Ötletek? Illetve tudja-evalaki hogy honnan tudok uj kehelycsövet venni?
A núbméteren nem ezt láttam.
Dehogy fognak.
A 90mm-es F3 kell rá, az legalább gyorsan betölt.
A 105-ös lassabb és sűrűn pattan, a DCA 45 meg ezen nem való semmire csak pénzkidobás.
én pro vagyok
most jön a torny meg a nagy cső ma 2xes nyerő van
Perverz vagy vagy valami? Francia tankkal nem játszhatnak núbok.
Te is egyre elvetemültebb vagy mint sanya
Tom leírta hogy meddig, mert ő figyelt. (azt természetesnek veszem hogy desztillált vízben csinálod)
Jó bele a bármelyik jó minőségű utángyártott is. (én Tourmax-ot vettem bele annak idején, valami 12e körül volt)
Elég csak a kopólamellákat cserélni, a fémlamellák nem szoktak megkopni. (meg új kuplungrugók sem ártanak, az is valami 4e Ft környéke a készlet)
Nekem már megvan a nagytesója is.
Fejleszd ki rá a nagyágyút,nyolcas szintűek is rettegni fognak tőle.