Sziasztok!
Ma hazahoztam a mocit anyámtól ahol teleltettem. 320km 7,2-es átlag fogyasztás majdnem végig 140-150-es tempó(óra szerint ). Szóval meg vagyok elégedve vele. Kicseréltem a kuplungot a keskeny lamella 10 darabra volt törve! nem értem hogy történt, mert a helyén volt csak darabokban. Valószínűleg ezért csúszott. Az új jól dolgozik.
Pupu gyere júni7.-én gyorsulni!
A műszaki is megvolt úgyhogy indul a szezon nekem is.
Kb. annyiért tudsz venni 4 kehelycsövet mint egy komplett bontott karbisort.
Kérj kölcsön feribától egy működő sort és próbáld ki azzal. (ha nem akarsz sokat tökölni)
Is3-at ezek közül bármelyikkel felesleges szemből lőni. Inkább arra kell vigyázni hogy még véletlenül se kerüljünk vele szembe, különben akkor már mindegy hogy milyen cső van fent.
A Francia tankokkal egyébként sem érdemes leállni pofozkodni szemtől szemben az "igazi" nehéz tankokkal mert 10-ből 10-szer simán lenyomnak. Mindamellett az AMX 4 45-ig tetű lassúak is. (az AMX 50 100 már gyors de az meg kilóg mindenhonnan akkora dög és még annyira sincs páncélja mint az elődeinek)
(ja, ez nem tankos oldal )
Az a helyzet hogy sokszor bedobja nyolcas szintű csatába,és oda már kevés a 170-es átütés.IS-3-hoz szemből kell a nagyágyú,de még akkor se mindegy milyen szögből lövöd.
Dehogy fognak.
A 90mm-es F3 kell rá, az legalább gyorsan betölt.
A 105-ös lassabb és sűrűn pattan, a DCA 45 meg ezen nem való semmire csak pénzkidobás.
Jó bele a bármelyik jó minőségű utángyártott is. (én Tourmax-ot vettem bele annak idején, valami 12e körül volt)
Elég csak a kopólamellákat cserélni, a fémlamellák nem szoktak megkopni. (meg új kuplungrugók sem ártanak, az is valami 4e Ft környéke a készlet)
Ma hazahoztam a mocit anyámtól ahol teleltettem. 320km 7,2-es átlag fogyasztás majdnem végig 140-150-es tempó(óra szerint
Pupu gyere júni7.-én gyorsulni!
A műszaki is megvolt úgyhogy indul a szezon nekem is.
Kérj kölcsön feribától egy működő sort és próbáld ki azzal. (ha nem akarsz sokat tökölni)
A Francia tankokkal egyébként sem érdemes leállni pofozkodni szemtől szemben az "igazi" nehéz tankokkal mert 10-ből 10-szer simán lenyomnak. Mindamellett az AMX 4 45-ig tetű lassúak is. (az AMX 50 100 már gyors de az meg kilóg mindenhonnan akkora dög és még annyira sincs páncélja mint az elődeinek)
(ja, ez nem tankos oldal
A 90mm-es F3 kell rá, az legalább gyorsan betölt.
A 105-ös lassabb és sűrűn pattan, a DCA 45 meg ezen nem való semmire csak pénzkidobás.
Elég csak a kopólamellákat cserélni, a fémlamellák nem szoktak megkopni. (meg új kuplungrugók sem ártanak, az is valami 4e Ft környéke a készlet)
Fejleszd ki rá a nagyágyút,nyolcas szintűek is rettegni fognak tőle.