Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis nap volt!
Most le töltöm az F 1-et és tökéletes!
Nem,de hogy is! Elvégre ez az én napom!
arra a kis időre minek? :D nem lettél lebaszva miért későn mentél?
Késő,már egy üveg pezsgő bennem van.....
Kaptam tortát is!
Tegyed felfele a képeket, meg küldjed el a mailemre még mielőtt belemerülsz az öntömjénezésbe a családdal!
jól elmeradtál endrén, pedig direkt nem is mentem nagyon, főleg miután már vizes volt dolog
én még meg sem áztam volna nagyon, ha ezek a fasszopók szentendrén nem dugulnak be komolyan egyszercsak egy vízfal jött szembe, és mire befordultam a kútra szentendre végén, már meg volt baszva a dolog, csak a szarnak adtam egy pofont az esőkabáttal.
Szarrá áztam,Szentedrétől,Csepelig!
Szevasztok....
Hat...meg en sem voltam,csak keresgetem hova mehetnek,ahol tenleg szep motoros tajak vannak.
Hú ez nagyon szép lehetett ide lemennék szívesen én is.
Képzeljétek, útközben elhagytunk feribát! Megyek a sor közepén, néha hátralesek, mögöttem pacito, mögötte feribá, oszt egyszercsak egy sárga jön. Gondoltam p csak szól, ha már ő sem látja azt egyszercsak szólt. Úgyh most van egy doboz szerszámom, meg egy pár használt cipőm
Sziasztok.
Egy kis kedvcsinalo.Hatha megtetszik valakinek.
http://youtu.be/t_fCXs2Meik
Megkaptad hozzá a többi cuccot is? Ami a segèdvázhoz rögzíti?
Megyek karburátorösszerakni.
Mondjuk a GTR így is 307 kiló így ez már nem osztana-szorozna.
Tartó van és egy Givi platni is, csak doboz nincs hozzá.
Teddfelráá... Naaaaaa
Hát b&szki mikor kézbe vettem éreztem hogy ezt muszáj megmérnem.
A GTR-en nekem nincs hátsó doboz és andi nem használ dobozt így ez neki feleslegessé vált.
Asszem a Pap szigetes egyik bulinál ez volt fenn
Az biztos hogyha ez neked épp fent volt dobozostól a motoron akkor még a pótkocsis Scania is kétszeres követési távolságot tartott.

Erősebb csere èrdekel.
Most mond azt, hogy nem stabil ès bonbabiztos?
1,4. Kg
Innen is látszik, hogy Andi jól járt a motorral. van benne anyag.
Az 500 lett a köv projekt motorod? Ès kaptad ezt is hozzá?
Tom, szerintem ha Putyin tudná hogy Magyarországon csak egy doboztartó konzol egyik fele ilyen komoly dolog akkor biztos vagyok benne hogy nem fenyegetne minket gázellátási zavar.
Ezzel barátom pillanatok alatt komoly károkat lehetne okozni egy Moszkva vagy Washington méretű nagyvárosban, ha csak áthajítanánk oda.