Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincsen szárnya
Nem kacat az, kincs. Szombat délután vagyol?
Honda ? Vagy Suzuki? Egyik Földvár másik Lelle De szerintem ezt a szar munkát nem azok csinálták . Az más hogy észre kellett volna nekik venni egy festékmérővel mikor bevitték . De basznak reá oszt jóvan
Na gyere itt 1 csomó kacat
A kicsiknél az 1000nél fém nagy tank van
Van festék vastagság mérő is. De szerintem ilyen vastag gittre még a mágnes se tapad rá. Azért a bicska kinyilik az ember zsebébe ha ilyet lát mint sérülés mentest...
Mind1. Viszünk tolmácsot
sziasztok! Rendben azèrt köszönöm!
Pedig ezt könnyű észrevenni,csak meg kell tapogatni a tankot.A fém elszívja a kéz hőjét,de a gitt szigetel.Régebben kopogtatással is ki lehetett szűrni,de ma már vannak olyan kétkomponensű gyanták,amik ugyanolyan hangot adnak mint a fém.
Na látod ezért kell FZR-t venni,azzal így nem tudnak átverni.Ott csak a tankidomot kell kicserélni.
Ment a facebokon 1 videjó
Az hogy balatonon van 1 nagy marka kereskedés. Nem yamaha de japán. A srác úgy vette tőlük hogy használt sérülésmentes 34e kmes motor. Aztán előjött a turpisság újrafényezve gittelve az egész itt ott elmászva ez az.
faszán ki glettelték mi baj ezzel ?
Ábri itt a sérülésmentesként vett motor.
Buzulás az nuku

Nagy puszika Vicusnak
Sanyikámnak meg 1 kis ölelgetés

De semmi buzulás
Haló! Beszéltem a tulajdonossal és Augusztus végéig tele a ház sajnos
Menek mert munka van.
Nem én.

Most adta fel a Vicus.
Ez tetszik. Jó hogy beszél magyarul. Támogatom.
Sziasztok!

Szemezek egy '91-es 400-as FZR-el, hogy itt helyben legyen mivel rohangálni. Van valami fontos tudnivaló erről a típusról? Köszönöm, előre is.

Ez így van. Én sem veszem már fel vezetés közben. (tavaly egy hajszálon múlt hogy nem lett baj belőle )
jo reggelt.
mi a helyzet a vassal?