A Szuper Pált utálta a Romett, Simson, MZ, így én is.
Mikor a 105-össel jártam abba jó volt.
Az Isolator meg amíg meg nem újult (a Beru bele nem kotort) addig egy nagyon penge gyertya volt. (DDR gépekbe etalon volt)
Érdekes módon sokáig használtam KLG-t, sokan köpködtek rá de nekem sosem volt gondom vele sem autóban sem motorban.
Ehhez a tartályhoz olyan főfékhenger kell mint pl. az 1000 exupé, azaz amin külön van az olajtartály. (vagy mint a hátsó fékedé)
A tiéd egyben van, azzal ezt nem tudod használni. (és maradj is annál mer szerintem sokkal jobb)
Na nemhogy jelentkezett egy VFR 400-al egy srác, hanem jön egy másik megnézni a motort. Kár, hogy már nem tudom, mit kéne csinálni, mert most kezd összeállni a gép. JA FERI BÁCSI! Csak karbi volt az. Visszaraktam a sajátomat. Az volt a lényeg, hogy az enyém egyszer már rá lett hangolva a motoromra(benzinszint, szinkron, ilyesmi). Még ugyan vissza kellett venni a keveréken, de most elvileg úgy megy mint az óra. Benzinszint kicsit alacsony még, de legalább jobban fogyaszt. Mindazonáltal, ha jó árban adod(és részletre ), akkor megfogadom a tanácsot, és alkatrésznek mindenképpen itt marad
Jó reggelit,a Brisk a cseh Pal gyertyák utódja,jó gyertya.Nekem a Wartburgokba meg a Simókba is az volt,a saját Isolator az nem jött be.Amúgy a Brisk fejleszt is,van neki Iridiumos gyertyája is.
Mikor a 105-össel jártam abba jó volt.
Az Isolator meg amíg meg nem újult (a Beru bele nem kotort) addig egy nagyon penge gyertya volt. (DDR gépekbe etalon volt)
Érdekes módon sokáig használtam KLG-t, sokan köpködtek rá de nekem sosem volt gondom vele sem autóban sem motorban.