Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó hetet mindenkinek .

Hali Snoopy.
Tökéletesen mükszik .
Igaz közelről nem élvezhető a kép ,kb 5-6 m, ami a szemnek jó
Árban megegyezünk ha komolyan érdekel.
jó reggelt! Ha megteszed azt megköszönöm! De időpontot mèg sajnos nemtudok!
jó reggelt! Ha megteszed azt megköszönöm! De időpontot mèg sajnos nemtudok!
Szia Feribácsi! Gondolkoztam mostanság tv cserén, mert nem látom, hogy milyen meccs van! Milyen képe van egy ilyennek? Nem láttam még ilyet működés közben! És árban kb mire gondoltál?
ezek is garázsokban állhatnak, egy kazal lé rálocsolása után 30-ból 29 napot.
Lincoln big bike fest
ott az a rész nemszeretem, mert arra fúj az uralkodó szélirány, és oda megy a mocsok. én a wakepályához szoktam menni, de most bepróbáltuk az új prolihawaiit, mert nem voltak sokan
nekem nem sürgős, azt gondoltam lassan neked lenne
Velence: az új szabad strand szokott lenni a helyünk.
Rögtön az első parkolóban
Hali Ádám
Igen projektoros ,kaptunk újat -igy a mühelyben nézem jelenleg
A héten megyek pestre ,ha nem akarsz várni küld,ha ráér mikor megyek ,majd jelzem
Hurja Ferenc
2457
Adony Dózsa Gy.ú16/1
Haló! Hát ami van az már foglalt max Zamárdiban van ha gondolod rákérdek hogy lehet e .
dicsak, én is lennvoltam csak kocsival
ez olyan belső projektoros cucc?
eküldöd facebookon a postacímed? Elküldöm már táskát inkább, me úgyfest nem holnap megyek le
Sztem szívesen produkálja magát ha kell, ezért a szívességért.
Valaki akit érdekel egy gyári Hitacsi Tv, szekrénybe épitett mély nyomóval.
A Tv mérete 70x124
Az egész szekrény mérete140x160
Olcsón vihető
Hali mindenkinek.
Ezért jó ha közel Velence:7 perc alatt ott voltam
Nem is mentem igazából eddig csak max 60 km/h-val (nem is mernék többel, nem is tudom minek kellett nekem ekkora motor), a 240 csak egy hülye gondolat volt, amiről úgy gondoltam, hogy ennek eredményeképp majd feláll a pöcsöm. De nem így lett, úgyhogy benéztem.
Elég. 14.2 V a hivatalos.
Töltés a motoromon 13,95V sztetek ez elég? mintha azt olvastam volna, hogy 14,4 kéne...
Egy 3500 ccm sor6 nem néz ki rosszul, pedig 20 éves... ha meg rajta egy 30 cm átm. turbo, és 100 mm átm. Csövekkel van bekötve (az intercooler is) ja és 600 LE, akkor főleg jól néz ki
Volt pár ilyen, forgatták határolásig, úgy pereg fel, mint egy 600as sportmotor
Szia,láttam ezt a régi fzr 1000 es hirdetésed,és szomurúan látom h ez az én "féltett" paripám volt 2010 ig....mi lett vele?
Üdv:Zsolt