Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
megérkezett a 2 db 64 Gb micro sd.
64 Gb-os. elvileg class 10, de lassabb valamivel mint a class 4-es 4Gb-osom.
hát ezzel tuti nem fogok HD-t videózni. én is kártalanítást fogok kérni.
Imádom a Szovjeteket, feltalálták ezt a nemes finom nedűt ÉLJEN A NAGY SZOVJETUNIÓ
mi a helyzet errefelè mostanság?
szèp estèket!
Úgy nézett ki, ugye, hogy egy foggal arrébb van a vezérlés. Szerelő azt mondta, hog yha valóban arrébb van egy foggal, és helyre rakod, akkor lesz egy új motorod apám......igaza volt Bár a benzinszint alacsony még, azt érzem, mert van hogy nagyobb, hirtelen gézra hezitál picit, de hirtelen picire meg azonnal ugrik.
Van is rá oka, mert ígyis eladom Ha meg nem, akkor felgyújtom, azt indián táncot járok rajta, majd szalonnát sütök a hamvain

Na jó nem......szalonnát azért mégsem
Talán a vasárnap -vasárnap lenne jó hogy ne legyen tömeg, de végül is mindegy ha más nincs.
Amikor még itt a szomszédban,meg a keleti határon túl olcsóbb volt a benzin,direkt az ilyen nagy tankos kocsikat keresték a piacon a csempészek,Mercit,Omegát,Bmw-t.Volt olyan hirdetés itt a helyi apróban,még azt is odaírta az eladó,mennyi hasznot hoz a kocsi egy határon túli fordulóval.
Akkor intézkedem. (bár erős kételyem van hogy lenne hely)
Nagy és érezni is menet közben ha tele van.
Egyébként gyári könyv szerint 70L de tankoltam már bele mikor tök üres volt 77L-t is.
lehet megijedt az eladástol
Ez nem tankos oldal.
JUHÍÍ!

Tegnap is gond mentesen ment a gép
Nekem mindegy amelyik nektek jó. Gondoltam, hogy mlasnak kell wifi persze nem rossz ha van.
Mekkora buzi nagy tankjaitok vannak, az enyém csak 62 literes, 56-58-at szoktam tankolni, akkor már jelez
Adrijant néztem, ott van minden, ami nekünk kell. Irj neki.
jó reggelt!
helo! 06202311463 ! köszönöm
Jóóóóó regggggeltet Adj valami elérhetőséget majd mert nem akarom publikusá tenni más számát hátha nem örülne neki A nyaraloval kapcsolatban