Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehátakkor
- nagyobb, szèlesebb idomok, nagyobb lègellenállat
- Milka fuvókák
- Katalizátoros (vagymi) kipufó

Èmmeg csodálkozom, hogy a trabantos ledudál
Mentem dolgozni.
Szép motorblokk?
Úgy érted hogy polírozott léghűtéses hengerek nyomórudakkal?
Hát azzal.... Ha már egyszer BMW fesztivál.
Thomasnak előzmény.
Áttételfüggő. Nekem 18-45-ös lánckerékkel 1.-ben 140-et ment.
Egyébként 100-nál ~8-10-et csalt az óra.
Akkor most 120km/h 12e fordulat 1-be akkor nem is annyi
BMW-vel voltál?
Mikor indultál? Nem is hallottam olyan mélyen aludtam Ötkor keltem még szólt a zene javában Úton nem sokan voltak, egy gázzal eljöttem Szentendréig
Csak láttam a napokban egy pár szép motorblokkot, de á, uolyan, mint a többi
Ááá, részegen előfordul.
Nyugodtság van.
Ezekből a 240-ekből vond le azt a ~15-20-at amit a végén az FZR km óra csal (többszörösen ellenőrzött kijelentés ) és már nem is olyan sok az.
Amikor feltettem a CBR műszerfalat akkor eleinte nem értettem hogy miért nem megy úgy a gép mint régebben. Aztán kiderült hogy ez a valóságot mutatja.
Megjött az ördög ügyvédje.
Szia csövi bocs a sátorbontás miatt
Sanyi, kevered a dolgot.. nem sznob, hanem brand az, hogy megveszi a cigány bűnő, mert ez a legdrágább, és az ő agya csak ezt adja ki, arról nem a BMW tehet.
A többi márka... hm... hát gurulnak azok is, ebben igazad van csak ne ülj be egy olyan korú 7esbe, mint pl. az omegád. (Én oda merném állítani az autóm egy 8 éves astra mellé)
Bizony, egy lépéssel előbb járnak, soxor még a merci audi előtt is, de a többi előtt biztosan.
Vagy melyik gyártónak van most majd 400 lovas euro6 dízele pl? Meg sorolhatnám az év motorja díjakat, de ezek ugye mind elfogultak, mer a béjemvé az isten (de miért is )
itten van
240 és nem volt még tiltásba
Hello! Pisti bem tudsz vèletlenül olcsó szállást a balatonnál egy èjszakára?
Ebben igazad van, ennyit számít a propelleres matrica.
Akinek meg fontos fizessen érte.
Mindig ilyennel TV-zünk egy családi csomaggal a digitális átállás óta. Minden nap megy délutántól reggelig, hétvégén egész nap tehát van használva rendesen.
Teljesen jó a cucc, annyi van mostanában hogy valami szoftverfrissítést kéne rajta csinálni mert pár óra után elkezd sz&rakodni a kép (lefagy vagy szétesik) és ilyenkor ki kell kapcsolni egy percre majd vissza és onnan megint órákig jó.
Egyébként jobb mint az itthoni digitévés dual beltéri egység.
Opel.
Ilyet kell venni a kisházba. Csak kíváncsi lennék a véleményre,mennyire használható.