Nyugodtság van.
Ezekből a 240-ekből vond le azt a ~15-20-at amit a végén az FZR km óra csal (többszörösen ellenőrzött kijelentés ) és már nem is olyan sok az.
Amikor feltettem a CBR műszerfalat akkor eleinte nem értettem hogy miért nem megy úgy a gép mint régebben. Aztán kiderült hogy ez a valóságot mutatja.
Sanyi, kevered a dolgot.. nem sznob, hanem brand az, hogy megveszi a cigány bűnő, mert ez a legdrágább, és az ő agya csak ezt adja ki, arról nem a BMW tehet.
A többi márka... hm... hát gurulnak azok is, ebben igazad van csak ne ülj be egy olyan korú 7esbe, mint pl. az omegád. (Én oda merném állítani az autóm egy 8 éves astra mellé)
Bizony, egy lépéssel előbb járnak, soxor még a merci audi előtt is, de a többi előtt biztosan.
Vagy melyik gyártónak van most majd 400 lovas euro6 dízele pl? Meg sorolhatnám az év motorja díjakat, de ezek ugye mind elfogultak, mer a béjemvé az isten (de miért is )
Mindig ilyennel TV-zünk egy családi csomaggal a digitális átállás óta. Minden nap megy délutántól reggelig, hétvégén egész nap tehát van használva rendesen.
Teljesen jó a cucc, annyi van mostanában hogy valami szoftverfrissítést kéne rajta csinálni mert pár óra után elkezd sz&rakodni a kép (lefagy vagy szétesik) és ilyenkor ki kell kapcsolni egy percre majd vissza és onnan megint órákig jó.
Egyébként jobb mint az itthoni digitévés dual beltéri egység.
- nagyobb, szèlesebb idomok, nagyobb lègellenállat
- Milka fuvókák
- Katalizátoros (vagymi) kipufó
Èmmeg csodálkozom, hogy a trabantos ledudál
Úgy érted hogy polírozott léghűtéses hengerek nyomórudakkal?
Egyébként 100-nál ~8-10-et csalt az óra.
Ezekből a 240-ekből vond le azt a ~15-20-at amit a végén az FZR km óra csal (többszörösen ellenőrzött kijelentés
Amikor feltettem a CBR műszerfalat akkor eleinte nem értettem hogy miért nem megy úgy a gép mint régebben. Aztán kiderült hogy ez a valóságot mutatja.
A többi márka... hm... hát gurulnak azok is, ebben igazad van
Bizony, egy lépéssel előbb járnak, soxor még a merci audi előtt is, de a többi előtt biztosan.
Vagy melyik gyártónak van most majd 400 lovas euro6 dízele pl? Meg sorolhatnám az év motorja díjakat, de ezek ugye mind elfogultak, mer a béjemvé az isten (de miért is
Akinek meg fontos fizessen érte.
Teljesen jó a cucc, annyi van mostanában hogy valami szoftverfrissítést kéne rajta csinálni mert pár óra után elkezd sz&rakodni a kép (lefagy vagy szétesik) és ilyenkor ki kell kapcsolni egy percre majd vissza és onnan megint órákig jó.
Egyébként jobb mint az itthoni digitévés dual beltéri egység.