Ebben nehéz nagyot dobni mivel elég elemi szerkezet.(erőkar-henger-dugattyú-karmantyú-rugó-hidraulikus folyadék és tartály )
A "régi" azért jobb mert egyben van az egész, elég nehéz benne kárt tenni és nem lóg ki egy eséskor letörhető tartály.
Csütörtök reggel megyek a cuccokért ha a srác nem mondja le. Aztán szétnézek sisak ügyben, majd Szentendrére megyek. Onnan még nem tisztázott hogy merre.
Ja, a milyen lemaradt.
10W-s az ajánlás gyárilag de mivel kicsit koptak már a dolgok az évek alatt így a 15w bátran ajánlható. (de ha akkor szólsz amikor itt voltatok akkor adtam volna belevalót egy kannával)
http://youtu.be/Rzeu_uWiRZY
Bár nem hinném hogy lenne szabad hétvégém mostanában.
A "régi" azért jobb mert egyben van az egész, elég nehéz benne kárt tenni és nem lóg ki egy eséskor letörhető tartály.
link
link
Tegnap beszéltem egy búvár csávóval, ő ajánlotta.
Többet még nem tudok.
10W-s az ajánlás gyárilag de mivel kicsit koptak már a dolgok az évek alatt így a 15w bátran ajánlható. (de ha akkor szólsz amikor itt voltatok akkor adtam volna belevalót egy kannával)
Láttam már a kérdést de mivel vannak itt 600-as magiszterek akik cserélgettek párszor mostanában így nem akartam beleokoskodni.