Én meg tegnapelőtt halálra rémítettem a startnál egy Caernarvon-t. (én cérnavarrónak hívom )
Megtolt oldalról hogy menjek arrébb, én meg csak álltam ott aztán szigorú tekintettel ráfordítottam a hellcat tornyát. Nézett vagy 10mp-ig aztán visszatolatott és kikerült.
kaptam 1 ó pihenőt a wot-tól mert kilőttem 1 kis buzit aki a társával nekiállt kilökdösni a fedezékből, rohadjon meg az összes 40-42% 50 hatékonyságos ki buzi
Erről eszembe jut szeretett Aprilia robogóm!
Olaszos temperamentum, nagyszélvédő napsütés, nyitott sisakban könnyed cikázás a forgalomban, csinos csajok, tengerpart, időnkénti lerohadás valahol útközben valami kiqrt hiba miatt.
Tegnap munkába menet pl. darabokra hullott a variátora, így 1,5 év alatt már harmadszor szívatott meg és késtem el ez az digó szemétláda miatt a munkából. (qrvára nem vicces mer elég sz&r kilométereket tologatni )
Most toltam haza anyáméktól (nem messze tőlük rohadt le) majd holnap szétszedem de elég nagy rendetlenségre számítok odabent. (olyan hangja volt amikor pár rángatás után megszűnt a hajtás mint amikor 10-es csavarokat rázunk egy konzervdobozban)
Előtte volt már 2 hangvillás robogóm, azokkal sosem volt baj. (persze ez biztos véletlen)
üdv mindenkit elszeretném adini yamaha fzr 1000 alkatrészeime és egy kawasaki kormán xz9-r en volt yamaha karbisor henger generátor szelepsor hácsokerék minden meg van csak az eleje hiányzik fötengely hibás töbi minden jo köszönöm 0670 274 5760
Cső.
Írtam a búvárklubos csajnak hogy ez nekünk nagy és drága mert csak 3-an vagyunk és mi igazából olyat szeretnénk találni mint náluk a kisebbek.
Meglátjuk mennyire haszonleső társaság. (bár mivel van benne Magyar érdekeltség így szerintem "693 euró vagy ott rohad meg " hozzáállásra számítok)
Megtolt oldalról hogy menjek arrébb, én meg csak álltam ott aztán szigorú tekintettel ráfordítottam a hellcat tornyát. Nézett vagy 10mp-ig aztán visszatolatott és kikerült.
Olaszos temperamentum, nagyszélvédő napsütés, nyitott sisakban könnyed cikázás a forgalomban, csinos csajok, tengerpart, időnkénti lerohadás valahol útközben valami kiqrt hiba miatt.
Tegnap munkába menet pl. darabokra hullott a variátora, így 1,5 év alatt már harmadszor szívatott meg és késtem el ez az digó szemétláda miatt a munkából.
Most toltam haza anyáméktól (nem messze tőlük rohadt le) majd holnap szétszedem de elég nagy rendetlenségre számítok odabent. (olyan hangja volt amikor pár rángatás után megszűnt a hajtás mint amikor 10-es csavarokat rázunk egy konzervdobozban)
Előtte volt már 2 hangvillás robogóm, azokkal sosem volt baj. (persze ez biztos véletlen)
Írtam a búvárklubos csajnak hogy ez nekünk nagy és drága mert csak 3-an vagyunk és mi igazából olyat szeretnénk találni mint náluk a kisebbek.
Meglátjuk mennyire haszonleső társaság.