Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

340
Haver felhívta a figyelmem h ha leszedem az ülés púpot akkor bele is tudok kulazni
Tesomnak olyan kell , de ez versenyképesebb . Amúgy nem érdekel a háromszázas végsebesség .
Mert egy szep 1 mill es akkor nincs pályára motorom ...
grat a géphez
A busa az nagyon bejövős nekem is
Sziasztok!
Hali!
Sajnos az asszony nem engedi a féktárcsákat ,mondván másra kell a pénz,sajnos igaza van,de a visszpilltükrök kellenének,ezekre találj ki árat.
Na és ménem XTX?
Így akarják a Japánok kiírtani az európai lakosságot. Ide behozzák a 600-ast, meg a nagy dögöket, maguknak jóvan a 400 is
"Salem alajkum"

Jó kis gyűjtemény
Reggelest!

Andival mi helyzet van? Végre megyen a gép, oszt tudnánk Velük gurulni, közeli mivoltunk lévén
Gázt próbáltál húzni rajta? Annyi lóval annak azé menni kéne... bár elég nehéz, de ugye az FZR se pille.
Bonjour! Good Morning! Доброе утро. Buenos días! 早上好。 おはようございます. Guten Morgen. Dzień Dobry. Huomenta. .בוקר טוב
صباح الخير . Καλή μέρα. selamat pagi. namastē "nam a stay" नमस्ते.
En nem vagyok az a kimondott busafan, de meg tudom érteni, ha valaki ilyet szeretne, mert eléggé kult tárgy.
Aztán okosan a 300-al (ill. Csak 299-et megy asszem )
jó reggelt
ma mentem vele én is, meglehetősen kezes gép. Jó az úttartása mindenre precízen reagál és az üléspozíció is jó. Legalábbis nekem. Azért a menetteljesítményétől nem tojtam tele a gatyómat.
Irigykedni akkor tudnék ha egy fekete XX-et vettél volna, nem egy ilyet.
Kommersz valamit.
Lehúztál 2 pipát?
Nálunk 3-ból 3 munkatársnak olasz van
Itt vagyok a garázsban es meg beszéltem vele h nem így lesz
Busások hullanak mint a legyek tavaly vagy 6 most 1 hét alatt 2
Ezrest szerettem voln de mindig egy kereken mentem volna mint az r6 tal ....
Fiatalt ?