Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt néztem már, hááát eléggé szűkösnek látszik bár árban jó. (a wifi nekem nem lényeg)
A többi valahogy szellősebbnek látszott.
Skype-zok a taggal. Van egy ilyen 400-500m-re a tengertől dombon. 45-50€/nap. Wifi az csak az ó városban kávézókban van...
hosszú idő után beülök egy moziba
http://youtu.be/-Jtz6hju6Yo
Állat brutál 3-ba még veszi kerékre egy kövér gázra!
Sziasztok!
Kutatom én is az FZ 750 Genesis német nyelvű kiskönyvében a nyomatékokat, de hátha valaki hamarabb tudja a választ mint ahogy én kibogarászom.
Láncszettet cserélek, tehát kellenek a következőkhöz a nyomatékok:
-Hátsó tengely
-Hátsó fogaskerék csavarjai
-Első fogaskerék csavarjai
-Az első fogaskereket takaró burkolat (kuplungal egybeépített szarság) csavarjainak a meghúzási nyomatékjai

Valaki esetleg tudja az adatokat?
Jól van na. Tudod hogy nem cserélném le a Frét. Ilyen jó motorom úgysem lesz többé.
olyan mint minden 90el menő motort
Milyen lehet egy ilyet vezetni? Olyan szépek ezek a Hondák.
Vége a melónak.
A jövő évi tengerjárás időben tervezve épp lehetne ilyen is. (persze ha minden csillag a megfelelő pályát járja be )
Oké, az világos, csak itt az van hogy "Skinner-Boat” B” kategoria Nemzetközi Tengeri-Édesvízi hajóvezetöi jogositvány megszerzésére Akar 1nap Alatt is! "
Itt alul meg a az van hogy "Horvátország, Montenegró, Szlovénia felségvizein (III-as és IV-es vízterületeken), de nem jogosít határátlépésre"
Csak ezért gondolom hogy akkor ezt mégsem fogadják el más országokban. (bár nem értek hozzá és az is lehet hogy tévedek )
Ne egy húszméteres luxusbárkára gondoljatok,neki csak egy kis hatméteres vitorlás hajója van,amit motor is hajt.Lehet erre olcsóbb a vizsga.
Ok. Én is benne vagyok minden hülyeségbe betervezhetünk jövőre egy búvár tanfolyamot. Megcsinálhatjuk a hajót is egyszer. Persze csak olyat amit a Dunán is tudok használni.
A villát mennyire lehet ezeken feszegetni?
Viszont lehet hogy a búvárt jövőre tényleg megcsinálom. (idén nincs már rá lé)
Persze az is lehet hogy valami trükközött, nagyobb kategóriás jogsiról beszélt az ember ami egy nap alatt is "megoldható" de ami itt a B-re van írva az eléggé korlátozott.
Nem csaltam be kb4mm levágtunk és utána már fasza is volt a helyzete, ezt az 500ból szedtük ki. Vájá az gyanús volt hogy az 500ba berakott 600felni lötyögött a gyári távtartók ellenére is, volt vagy 1 cm akkor ott is volt valami csavar a gépezetben.

Amikor az 1000be raktam be a 17es felnit akkor volt 3 garnitúra távtartó és a féknyereg tartóból is le kellett vágnom vagy 1-1,5 cm-t de azt a külső lengőkar oldali végén csináltam meg csiszatoltam fél napot.
Szia! Hogy sikerült berakni a felnit? Van egy tdm850 felnim, a fék oldali távtartóból leszedtem azt a pár mm-t ami kellett, viszont így is még van legalább egy cm. A maradékot hogy csaltad bele?
Akkor azt ne erőltessük...
Kicsit utánanéztem a Nemzetközi(?) "B" hajójogsi ajánlatnak és (mint sejtettem ) ez így azért nem teljesen igaz.
Csak a Horvát-Szlovén vizeken érvényes és határátlépésre NEM jogosít. (nemzetközi mi )
Ahhoz min. a "C" kellene ahol már tényleg oktatnak is valamit. (mellesleg több mint kétszer ennyibe is kerül)
Persze akinek révész a foglalkozása
Én szinte minden nap kompon utazok, már kiskoromban is komp akartam lenni...