Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos dolgoztunk és nem tudtunk menni
Attyavilág. hát èn mèg most keltem. ok, várom a hívásod
Jo reggelt mindenkinek.
Szia.Ma reggel 9 kor indulunk az ott 8 ora de ha átérünk akkor hivlak mert van magyar telom,és megdumáljuk.
Ha jössz... 20/478- 5450. Rájöttem, hogy az apostol koncertet látni kell
Megyek Nyírmártonfalvára kèső dèlelőtt motorral. Gyere arra. Gondolom kb. akkor jönnèl amúgyis. D.e. nincs ott semmi csak másnapos ember.... ( pár km kerülő ha èrmihályfalva felől jössz) unokatesóim (Drz400, tdm850) remèlem eljönnek velünk... Gurulunk egyet a Guti erdőben, majd irány Debrecen. Mi ott Kingával lecsatlakozunk, ès hazamegyünk. Este mèg találkozhatunk. Kocsival megyünk... Öcsèmet megkèrem. Egykèt sört meginnèk, az Apostol úgy lesz èlvezetes.
Èn egy suzuki sepia zz robogóról buzeráltam le a karbit. Köcsög japók !
Pff. kész vagyok a pözsóval.
Olajteknő levéve és letömítve rendesen, olajcsere szűrővel persze és generátorfelújítás.
Nos akkor mennyi is 6000+6000+2200+19400= ? +4400 és ez csak a generátor volt úgy, hogy én vettem le és vittem el a javítóhoz, majd tettem vissza.
Egyébként remek helyen van, ehhez képest egy FZR gyertyacsere csukott szemes ujjgyakorlat sörrel a kézben. (klímakompresszor-hajtószíj-vezető és feszítőgörgők- le, majd a halom cső és kábel között kikötni és akkor a lehető leghozzáférhetetlenebb helyről egy 16-os csillag-villás kulccsal, majd egy krovával kitekerni 4 csavart)
Viszont a szabadonfutós szíjtárcsa valóban király, megszűnt a remegés menet közben ~1500 körüli fordulaton és a rugós szíjfeszítő görgője meg sem rezdül, valamint szép egyenletes lett az alapjárat.

http://youtu.be/4EXYP1CmL9Q
sziasztok
jaa
a kerekestelepi fürdő a kerekestelepi kemping
Elfogyott a keret,majd Polgárdiba megyek 10-én.
Gyuluskám azért ne felejtsük el az 500on nem a gyári áttétel van
Gyula pár hete irtad Thomas nak hogy jönnél Debrecenbe a motoros talira,meggondoltad?nem jössz?
Adjátok oda Andinak,az megy vele annyit,az 500-ból is többet hozott ki mint amit a gyár szerint tud. . .
286 km/h csak soknak tünt két személyel föleg.
Ja értem azt hittem annyival mentél.
köbcenti picike nem a súlya
ezek már nem egészséges számok
nem ez megtett kilométer teliből tartalékig állásig
260 5ös váltóval 240 6ossal de az 11e nél letiltott így áttételt kell módosítani 17/44re
Picike a fenét,két mázsa felett van,plusz az asszony meg a csomag.A derekam nem szeresse.
Ez már végsebesség igaz?
ja és ez2 személlyel balaton kör volt aznap 503km mentünk
nálam 200 volt a maximum de már féltem kicsit ugyhogy hamar visszaengedtem.
Jo széles skála
Az enyém 7 liter a minimum attol meg felfele.