Sanyi 6-ba megy 90-el,az a legtakarékosabb. Hát ha nem akarsz túl nagy fogyasztást akkor ne pörgesd sokáig nagyobb fordulaton,ezek úgy kétharmad fordulaton adják le a legnagyobb nyomatékot.Annál feljebb rohamosan nő a fogyasztás.
Én ebbe nem mertem belemászni,de a szerelö már szétszedte kétszer,es azt mondta a karbival nincs gond,érdeker mikor elhozom töle mindig kurva jol megy pár napig.
Nekem is elinduláskor 1200-1800 1900 között dadog szaggat kicsikuplung 2000-től meg mint akit picsánrúgtak úgy megindul szarok rá 2 hét és már nem megy sehová a Bélus
Az történt,hogy másfél hét után beakartam inditani a vasat.Ugy lefult mint állat.beindult,padlogázzal volt 900 fordulat,majdnem alapjárat.Megvettem a 4 uj gyertyát amiet Ábrus ajánlott DR 8ESL NGK.
Beindult,egy kicsit füstölt az elején de mostmár ok.Mentem vele egy kört(5 km) és van amikor helyböl indulok fulladva indul ojannyira hogy kuplung be gázolgatás es kuplung ki másképp nem akar menni.Valami ötlet uraim?Idén már harmadik szett gyertya.Holnap mennék Debrecenbe motoros talira,remélem menni fog mert másképp eladom.
de nekem is 6os váltó van benne
Lehet igazad van hogy égetni kéne a rendszert
Beindult,egy kicsit füstölt az elején de mostmár ok.Mentem vele egy kört(5 km) és van amikor helyböl indulok fulladva indul ojannyira hogy kuplung be gázolgatás es kuplung ki másképp nem akar menni.Valami ötlet uraim?Idén már harmadik szett gyertya.Holnap mennék Debrecenbe motoros talira,remélem menni fog mert másképp eladom.