Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

erre ki ke menni ingyenes lesz
http://www.gtopen.net/
De korábban rendes olajhű radiátor volt nem?
Ha fzrandit megkèred szerintem meglesi ott hogy van. Az övè lett a 600 asom.
erre gondoltam! nekem ilyen van fönt! ès a 2 csövet meg csak ledugózom?
hát próbáltam rendes képet túrni, de nem sikerült.
arra a házra gondolsz amiben a filteres olajszűrő van?
Szűrőházra kell cserèlni az olajhűtőt.
Annak a hűtèse elèg
hogy csináljam?
Minek arra olajhűtő? Az èn 600 omon anno nem volt. Blokkcsere törtènt, azon volt. Simán átalakítottuk olakhűtő nèlkülire...
mèg annyi kèrdès,hogy azt nem-e tudod vèletlen,hogy minek az olajhűtőjèt lehet feltenni az 500-ra?
pfffuuuu én passzolom a kérdést asszem 17 agy 19es kulcs kell hozzá a többit nemtom
Nem tudod vèletlen,mekkora az áteresztő csavar mèrete?
Eső? Itt 897787878947688496757 ágra süt a nap megy a klima 24 fokon hűtésen.

ez jó kis film lesz
http://youtu.be/b8n5iV53L0U
Szia. Aha olajos
szevasz Pupu! Itt is robot van ezerrel! Az Andi 500-as a is olajhűttős?
Ebben az esőben strand se kell hogy vizes legyél.Itt már az éjjel is esett,most is.
na mi van mindenki a strandon van csak Én robotolok?
Ez a lépcső melletti kicsi a sajátja,ebből lehet alkudni,itt ugye közvetítői jutalék nincs.Csak sóher,de ha kitartóak vagytok és olyan időben mentek amikor már üres,oda adja olcsóbban is.
Oké.
Ha hazaértem' ráfexek én is, de itt tabletről a hotel wifijén
De keresgéljetek csak, nekem azert ment el kicsit a kedvem Krktol, mert a keco nem olcsobb, de minden alkalom, mikor kijossz a szigetrol, 400 Ft.... a szigeten meg nem sok minden van látnivalo.
De vegul is nem nagy pénz, csak bosszanto, nemem eddig mindenki azt mondta, a sziget oco, de faxt, uannyi, akkormeg...
Dehogy mindenáron. Ha tudsz valamit akkor ne tartsd vissza, lehet más is máshol.
Szoval szigetelni akartok mindenáron? Wifi azé jo lenne, ha má 21század van...
Ma reggelre pl. a haver kűtte utánam az iGo ide valo filet, mert az elfeledtem feltenni a telora. Igy hogy volt navi, vaamivel kevesebbx tévedtem el, bereltunk egy Smartot.
Egyetértés van.
hát, nem rossz, de ez már nagyon nem mai technika. Az biztos, hogy vicces, ha szűk helyen megcsavarod a szarvát.
A Krk nekem szimpatikusabb...