Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom nem hobbiból a 300ezres nyugdíj mellett.
Füreden nyaralunk majd pont
hello Ádám! Szivessen látunk titeket is 5.-èn!?
Feribá akinél én tanultam Kőműves az 74 évesen még feljött a tetőre kéményt rakni
Az is öreg
Feribá öreg az országút!
Hali
Kategória váltás miatt,nagyrobogóra-- /öreg vagyok/ nekem van ami téged érdekel .
tel:20-2670885
Az tuti jó dolog
Első megmozdulásommal a sarkamra húztam a talicskát. Kis fetrengès után csak tolis voltam hajlandó mèg üresen is
Büszke vagyok rád
Köszi, év vége fele lesz aktuális a projekt (remélem), de akkor ezek szerint van rá esélyem! köszi szépen!
Alakul a kerítès... Fárasztó meló.
Zephyr?
Köszi ;)
lessz faca bográcsos meg ha olyan az idő lehet hogy fürdünk is eggyet velencèn!
Megprószálok igen Bevallom töredelmesen tegnap rengeteg benzin elment egy szép mosolyért, de megérte a mindenit . Ígérem, igyexem betárolni megint
Igen végre nevezhetem gépnek. Nálam a gép ott kezdődik, hogy beindítod, és ott lehet hagyni, nem áll le, és ha kell teszi a dolgát szakadatlan(ésszerű kereteken belül) A tegnapi után szerintem gyertya baja nem lesz már. Tegnap kellett menni 40-el 6-ban, meg nyélen is egyenesben. Hajnalban még le is hült, úgy rángatott néha, mint amikor beindítom, és hamar indulok vele. Azért gyorsabb tempót szeret, de este azon az úton nem érdemes nyúzni.
Enzó 2hèt mulva jössz?
Kérem a Zephyr immár összeállt, nem van több gondja

ÖREG VAS NEM SZARVAS

elvileg nem eszi meg a 6 litert, még nem tudom, mert nem tudok exaktot mérni, de sztem az 5öt sem
ezekszerint mostmár mondhatjuk,hogy jó a vas! gratula
Utózmányt olvasd ÓÓÓÓrdenáré banzáj vót...m,eg egy csini szöszi