Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köcce. Teleszpókra nem gondoltam a lengővilla tájékán kapizsgáltam...
Sziasztok.
oooo hát ennyit se tucc. a hátsó teleszkópban lévő dugattyú tengelye
Mi lehet az "a hátsó futómű dugattyútengelye"...?
Rohadt vagyok tudom
Kénytelenek voltak saját boxer kupát csinálni mert a többiek nem voltak hajlandóak lehúzni két pipát hogy egy szinten legyenek.
Meg olyan kockás terepgumik mint a képen is és már olyat lehet dönteni mintha slick lenne rajta.
Hengerfejre kell egy kis kerek es máris lehet dönteni
Még szerencse hogy nem RT-d van.
Előbb írtam mint ahogy ezt láttam
Mondjuk mlasnak igaza van hogy a BMW-vel könnyebb ekkorát dönteni kanyarban, mivel azt rá lehet támasztani a kiálló hengerekre.
Ez hamis. Köztudott, hogy boxert nem lehet dönteni.
Ilyen képet te is simán csinálhatsz.
Elfekteted a bélát az oldalára egy kanyarban és teszel alá egy-egy téglát ami megtartja amíg bemászol alá és andi már kattinthat is.
micsinált volna kókányolt
szeva thomas! Ha minden jól megy holnap kèsz a hűtőm! Ti nem jöttök jövö7en?
Van röhögni?
Inkább nèzd meg robesznek Andi gèpèn az olajhűtő helyèvel micsinált a szerelőm anno.
jó reggelt!
akkor jobb lessz ha megvárom mèg kèsz lessz a hűtő! addig megint kènyszerpihenő!
igen,csak elrepedt a hűtő!
link
Jó ótó. Vegyètek vigyètek...
Ha még a régi szűrős van a bordás alu köcsöggel,akkor az is hűti.De nehogy le vakdugózd a hűtő csöveit a blokkon mert akkor a hengerfej nem kap olajat!
Egy rövid nyomáscsővel össze kell kötni a két olajcsatlakozást,asszem 12x1.25 menetű csavarok rögzítik.Elmész egy hidraulikus tömlő boltba vagy egy targonca-traktor szervízbe,elviszed a két régi összekötő csövet,és kéred hogy helyettük adjanak-csináljanak egy átkötő csövet