Jut eszembe,van ismerősöm,neki van is apartmanja Zadarban,meg még vagy kétszáznak szervez üdülőket.Megadom a számát,beszéljetek vele,de alkudni kötelező mert kicsit sóher.Persze ezt nem kell neki elmondani.
Rácz Attila:06 20 5805343
Én angolul írtam de hát érhetik meglepetések az embert. Ha azon az oldalon (Adriagét.kom) esetleg látsz valamit akkor ezek szerint rájuk lehet kérdezni magyarul.
"Kedves Ábrahám József,
Köszönjük érdeklődését a 60631-A5 –ös apartman iránt. A szálláson sajnos wifi nincs,de ha így is érdekli ajánlatunk, akkor kérjük, hogy foglalási igényét legyen szíves beküldeni és visszaigazoljuk.
Ha további kérdés merülne fel vagy segítségre lenne szüksége, kérem keressen bennünket.
Üdvözlettel:
Farkas Melinda
Regionális vezető
Travel Agency Adriagate d.o.o.
Vukovarska 156
21000 Split"
A wifit nem írja de megkérdezhetem.
Még mlas véleménye kéne. (lehet hogy tud jobbat mint vén tengeri BMW-s medve)
Ábrusék a sárga nyíl hegyénél tengerezték szét magukat éveken keresztül (sátorral-viharral) a kempingben.
Rácz Attila:06 20 5805343
Köszönjük érdeklődését a 60631-A5 –ös apartman iránt. A szálláson sajnos wifi nincs,de ha így is érdekli ajánlatunk, akkor kérjük, hogy foglalási igényét legyen szíves beküldeni és visszaigazoljuk.
Ha további kérdés merülne fel vagy segítségre lenne szüksége, kérem keressen bennünket.
Üdvözlettel:
Farkas Melinda
Regionális vezető
Travel Agency Adriagate d.o.o.
Vukovarska 156
21000 Split"
Közvetlen vízparti kéne fedett terasszal és lehetőleg ingyen.
Még mlas véleménye kéne. (lehet hogy tud jobbat mint vén tengeri BMW-s medve)
Ábrusék a sárga nyíl hegyénél tengerezték szét magukat éveken keresztül (sátorral-viharral) a kempingben.