Ahogy a képen látszik, teljesen kinyújtott lábbal sem ér le rendesen a sarkam, a másik oldalon ami nem látszik, csak a csizmám orra van lent. (ezzel az erővel vehettem volna Varderot is mert az is ilyen volt)
Viszont vettem még egy ülést és azt átszabom mélyebbre és remélem jó is lesz.
A másik 2003-as volt amit elvittek mellőle de csak annyi volt a különbség hogy az kicsit világosabb bordó volt és már nem volt világításkapcsolója (ahogy a mostaniaknak sincs) meg 22e km-rel több volt benne. (94e)
Meg persze 250e-vel drágább volt.
Hát rátérve a "főleg a te méreteddel"-re: be kell ismerjem, egy kicsit túlméretes nekem ez a gép.
Azt hittem fitalabb. Amúgyis, gecijó az a motor, főleg a te méreteddel. Onnan már csak a robogó van tovább. ( najó, meg talán egy hasonló túragép, abs, asr, és aktív futóművel. )
Én meg asszem 100 Ft/db áron vettem az Fzr-hez a járműalkartészben, ahol régen a Simsonhoz és az MZ-hez is.
A gtr-ben most a felújításnál kicseréltem a 115-ös Keihineket 110-esre. Szerinted milyen került bele?
De most megy rendesen?
Egyébként annyiban más hogy kisebb rajta minden de azért annyira nem különbözik.
A karburátor le-felszerelés (pláne az fzr-en) szétszedés-összerakás egy kevés műszaki érzékkel megáldott embernek simán megy, még ha nem is csinált ilyesmit előtte soha.
Annyit kell megtudni hogy a keverékcsavarok hol állnak, a fúvókaméretek milyenek és hogy a súbertűknek mi a jelzése és hányadik horonyba vannak állítva.
Onnan még egy benzinszint ellenőrzés egy darab átlátszó benzincsővel és ennyi.
Csak kíváncsiságból rákerestem neked.
Ha egyébként jónak tűnnek a karbik (nem folyik, benzinszint OK, úszók lezárnak) akkor én ehhez nyúlnék, hátha valaki megbarmolta varrótűvel a likakat, mert ilyesmi csodákra képesek ám a tuning művészek
Nem tudom, nekem 5 évig volt meg az FZR1000, de nem kellet szétszednem a porlasztót
De ha nekem kéne, valszeg a Szergej barátomat kérdezném, ő a Googlénál melózik
Az szívás, mert akkor neked kell kitanulni és megcsinálni, nem nagy ördöngősség, és itt minden kérésre kapsz választ.
Pár normális szerszám, szerelési könyv az értékekhez, meg idő.
Az enyém akkor nem evett ennyit, mikor Zsótival 1x 160-200 közt szórakoztunk Kunmadárról hazafelé, pedig az enyém is "sokat kapott", feketén füstölt nagy gázra, de nem állítottam szegényebbre, mert így jól ment-indult, meg lusta is voltam szétszedni.
Szóval csak azt akartam kinyögni, ha 7 fölött eszik laza tempóban, és feketén füstöl, akkor ott valami gond biztos van.
Viszont vettem még egy ülést és azt átszabom mélyebbre és remélem jó is lesz.
Meg persze 250e-vel drágább volt.
Hát rátérve a "főleg a te méreteddel"-re: be kell ismerjem, egy kicsit túlméretes nekem ez a gép.
A gtr-ben most a felújításnál kicseréltem a 115-ös Keihineket 110-esre. Szerinted milyen került bele?
Egyébként annyiban más hogy kisebb rajta minden de azért annyira nem különbözik.
A karburátor le-felszerelés (pláne az fzr-en) szétszedés-összerakás egy kevés műszaki érzékkel megáldott embernek simán megy, még ha nem is csinált ilyesmit előtte soha.
Annyit kell megtudni hogy a keverékcsavarok hol állnak, a fúvókaméretek milyenek és hogy a súbertűknek mi a jelzése és hányadik horonyba vannak állítva.
Onnan még egy benzinszint ellenőrzés egy darab átlátszó benzincsővel és ennyi.
Ja, ez 30 éve volt
Ha egyébként jónak tűnnek a karbik (nem folyik, benzinszint OK, úszók lezárnak) akkor én ehhez nyúlnék, hátha valaki megbarmolta varrótűvel a likakat, mert ilyesmi csodákra képesek ám a tuning művészek
http://www.gerecsemotor.hu/uze...
http://www.motorline.hu
/egyeb-...
De ha nekem kéne, valszeg a Szergej barátomat kérdezném, ő a Googlénál melózik
Pár normális szerszám, szerelési könyv az értékekhez, meg idő.
de 1ccerűbb lenne szerezni fúvóka garnitúrát, az olcsóbb sokkal.
Szóval csak azt akartam kinyögni, ha 7 fölött eszik laza tempóban, és feketén füstöl, akkor ott valami gond biztos van.
Hogy kizárjam a karbi problémát.