Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
2 ágyas. Francia ággyal... Hmmm. Jó buli lesz. Azt hittem a horváth tengerpart kavicsos, de lehet inkább homokos?
Köszönom!
Majd dobok fel képeket és abból világos lesz.
A héten elmegyek megmérem a kompressziot,aztán szétszedem a karbit,csak ird meg légyszi miket nézzek meg rajta.
a belevalo cuccokat honnan tudom hogy mien kéne legyen?
A "mindent" az nagyon sokba fájna de ne cserélgess semmit, csak azt tudjuk meg hogy a belevaló cuccok vannak-e benne.
Ezen egyrészt nem egészen olyan csont van mint az fzr-en (nem egyenes hanem hajlított és alul-felül csapágyazottak a szemek) másrészt már így is elég alacsonyan van az alja.
13,6-14,8 bár a normális gyári érték, ha 10 bár alatt van az már nem hangzik jól.
Méréskor ha fent van a karburátor akkor húzz neki teljes gázt hogy nyitva legyenek a pillangószelepek különben hamis lesz az érték. (ha levettétek a karburátorsort akkor természetesen nem kell)
Kompressziomérést megcsinálom,tesomnak van méröje csak 15 km-re lakik tölem.ott meg le kell szednem tartály szüröház stb.de a héten valamikor megcsinálom.mennyi lenne a minimum érték?
4 napja a tank felé sem néztem
Hétvégén volt időd játszani?
Na az jó vicc volt,mindjárt lett néhány ősz hajszálam.
Meg a postás aki elhagyta a hengerfejet
Kopott még annyira nem vészes,mert a magassági beállítással lehet szabályozni mennyi benzint engedjen át. Én inkább egy kompresszió mérést is megejtenék,mert lehet kevés és akkor se ég el rendesen a benzin,olyankor is kormol.Mikor hoztam haza az enyémet,az is kormolt 120-nál,pedig egy személy vitte,aztán hidegen nem akart indulni,szivatóval meg beköpte a gyertyákat,pedig a súbertűk teljesen lent voltak már.Hengerfej felújítás lett a vége,bár főleg szelephézag okozta,erről Ábrus tudna mesélni.
most sem megy tökéletesen,mert indulásnál van hogy megtorpan fulladva,és 3000-4000 rpm között menetsebességel erötlenül fulladva megy.
szétszedném a karbit,de ahoz meg kéne vennem mindent hogy ne legyen hetekig szétszedve.a szerelö mondta hogy kicsit kopottak a tük benne de még jok.lecserélném öket is.mennyibe kerülne ha mindent lecserélnék rajta?
jo reggelt.
Cseréld le a kutyacsontokat egy centivel hosszabbra és mindjárt leér a lábad.
Istenem, de szép lehet.