Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap veszek fbs-t...
százéves, de ma is brutál jó anyag szinte minden vegyi hatásnak ellen áll autójavításhoz csak azért nem használjuk mert nem festhető
van kisebb kiszerelésben is, 600 Ft körül, eltéve úgyis beszárad, nem érdemes nagyot venni.
oké. legyen.
kipróbálom. ezzel?
Mintha fával fűtenél ne mond h nincs egy méteres tucskó amivel kitámasztod. H a betartod h tiszta zsírmentes, csiszolt felületre kerül a megfelelő menyiségű akár a 600 forintos fbs is akkor majdan lefelé szerelésnél a családfád is meg lesz emlegetve
Á,ez nem jó kép,itt bikiniben van.Mariann legalább pucér volt.
Ponthegesztès.
Ok, de nem tudom ráfogatni. A ragasztó nem egyből köt.
ezek a ragasztók kasznikat fognak össze.
Pislants be a motorháztetőd alá mi fogja össze a külső és a belső lemezt? Egyetlen varratot sem fogsz látni
És a csavar fejére egy fehér tükörgomb amit a redőnyösök feszítik a relukszát !
Na ezt is megcsáltuk neked ! PÍÍÍzeket ide
a megoldás
a festése nem érdekelne.
lecsiszolom, leködölöm. ahhoz képest amilyen volt csak jobb lenne. (valamikor mivel full-full fapad a gyárjából fekete lökössel jött ki, és valamit fényeztek már fusiba, de minden csak nem tartós. össze van repedezve, és pereg.)
itt a kasznira fel van csavarozva valami műanyag izé, és a műanyag izé, és kaszni lemeze közé kattan be ez a valami ami letörött.
Kinga fennakadt vele egyszer, és akkor tört. Azóta van de minek... Állandóan lepattant, utóbb meg el is tört a fül, így lekerült, mert javítani kellene.
nem hiszem, hogy a ragasztó jó megoldás. feszül elfele a kaszintól a lökösnek az a 2 csücske, ráadásul nagyobb tempónál, mégjobban. Nem akarom elhagyni.
jó lenne valahogy megpróbálni hegeszteni mégiscsak.
Le merem fogadni h ami le van törve darab csatlakozik a bolhákhoz.
Ami le van törve egy kb 10 mm es csík vagy 2 mm vastag lehet ami az eszméletlen szétszedés áldozata lett.
Háát nem mondom h reménytelen teljesen de . . .
Valamint szinte biztos h összeég a fényezés .
Ha egyébként nem kell festeni én talán inkább a kasznihoz ragasztanám betonkeményre száradó tömítővel, vagy fbs is alkalmas lehet pár ponton jó nagy gumóval . Ez a legóccóbb megoldás,festést elkerülve talán a legjobb is
Az?
ahol a nyíl mutatja belül van a gond.
az egyik oldalon törött, de a helyén van.
a másik oldalon le is jött. az is ott a képen.
mikor vihetem?
otthon ennyi ruhában? nem zavarja, hogy csíkos lesz?
Szoktam hegázni
A fülek viszont mindenki számára problémásak hogy az bírjon is kb annyit mint az eredeti
.
Hány db? Főtartók?
Nemtudol vèletlen a környèken műanyag hegesztőst? Olyan kène ahova 6-7 óra körül is mehetek. A füleket kellene a lökösre visszarakni
Az itthon is sütteti magát. Nem kell neki homokos part.
ugyanazt lefoglalhatjuk itt is, és akkor drágább, csináljunk úgy, mint az orosz újgazdagok
Azé kerestem ilyet, mert arról volt szó, jössz, és hozod az asszonyt neked lesz pótágy, ne aggódj...