Mintha fával fűtenél ne mond h nincs egy méteres tucskó amivel kitámasztod. H a betartod h tiszta zsírmentes, csiszolt felületre kerül a megfelelő menyiségű akár a 600 forintos fbs is akkor majdan lefelé szerelésnél a családfád is meg lesz emlegetve
a festése nem érdekelne.
lecsiszolom, leködölöm. ahhoz képest amilyen volt csak jobb lenne. (valamikor mivel full-full fapad a gyárjából fekete lökössel jött ki, és valamit fényeztek már fusiba, de minden csak nem tartós. össze van repedezve, és pereg.)
itt a kasznira fel van csavarozva valami műanyag izé, és a műanyag izé, és kaszni lemeze közé kattan be ez a valami ami letörött.
Kinga fennakadt vele egyszer, és akkor tört. Azóta van de minek... Állandóan lepattant, utóbb meg el is tört a fül, így lekerült, mert javítani kellene.
nem hiszem, hogy a ragasztó jó megoldás. feszül elfele a kaszintól a lökösnek az a 2 csücske, ráadásul nagyobb tempónál, mégjobban. Nem akarom elhagyni.
jó lenne valahogy megpróbálni hegeszteni mégiscsak.
Le merem fogadni h ami le van törve darab csatlakozik a bolhákhoz.
Ami le van törve egy kb 10 mm es csík vagy 2 mm vastag lehet ami az eszméletlen szétszedés áldozata lett.
Háát nem mondom h reménytelen teljesen de . . .
Valamint szinte biztos h összeég a fényezés .
Ha egyébként nem kell festeni én talán inkább a kasznihoz ragasztanám betonkeményre száradó tömítővel, vagy fbs is alkalmas lehet pár ponton jó nagy gumóval . Ez a legóccóbb megoldás,festést elkerülve talán a legjobb is
kipróbálom.
Ok, de nem tudom ráfogatni. A ragasztó nem egyből köt.
Pislants be a motorháztetőd alá mi fogja össze a külső és a belső lemezt? Egyetlen varratot sem fogsz látni
Na ezt is megcsáltuk neked ! PÍÍÍzeket ide
lecsiszolom, leködölöm. ahhoz képest amilyen volt csak jobb lenne. (valamikor mivel full-full fapad a gyárjából fekete lökössel jött ki, és valamit fényeztek már fusiba, de minden csak nem tartós. össze van repedezve, és pereg.)
itt a kasznira fel van csavarozva valami műanyag izé, és a műanyag izé, és kaszni lemeze közé kattan be ez a valami ami letörött.
Kinga fennakadt vele egyszer, és akkor tört. Azóta van de minek... Állandóan lepattant, utóbb meg el is tört a fül, így lekerült, mert javítani kellene.
nem hiszem, hogy a ragasztó jó megoldás. feszül elfele a kaszintól a lökösnek az a 2 csücske, ráadásul nagyobb tempónál, mégjobban. Nem akarom elhagyni.
jó lenne valahogy megpróbálni hegeszteni mégiscsak.
Ami le van törve egy kb 10 mm es csík vagy 2 mm vastag lehet ami az eszméletlen szétszedés áldozata lett.
Háát nem mondom h reménytelen teljesen de . . .
Valamint szinte biztos h összeég a fényezés .
Ha egyébként nem kell festeni én talán inkább a kasznihoz ragasztanám betonkeményre száradó tömítővel, vagy fbs is alkalmas lehet pár ponton jó nagy gumóval . Ez a legóccóbb megoldás,festést elkerülve talán a legjobb is
az egyik oldalon törött, de a helyén van.
a másik oldalon le is jött. az is ott a képen.
mikor vihetem?
A fülek viszont mindenki számára problémásak hogy az bírjon is kb annyit mint az eredeti
.
Hány db? Főtartók?