Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicserélném a fuvokákat 120asra,de itt románba nem lehet kapni.Nálatok az autosboltban mihez kéne kérjem?mien autotol passzol?
sziasztok
Ja, megvan. Nem voltam képben mert már baromi régen tankoztam.
Akit meglőttél csapattárs
?
Jó a kis cica mi? a elitgamer meg 1 pöcs volt
Kárbejelentõ

Ez a kárbejelentő valóságos, a Hungária biztosító által vizsgált kárügyek irataiból származik.
A "Baleset oka" rubrikában:

9. Az esemény részletes leírása:

Sötét volt már, baljósan zúgtak az út menti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lassan varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat.

Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni, de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedőlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, ő pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!

11. Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért kitehető felelőssé?:

Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.

12. Egyéb közlendők:

Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.

ja! megèrtem! Asszony is ilyen!
Andi akarja vinni
azt mondják olyan mint a nyúl!
Azt vettem de előtte elmegy az állatorvoshoz is nem vagyok olasz hogy macskát egyek
ès parafin olajat? Vagy úgy döntöttèl inkább megsütöd a macskát?
Az nem jó,az szintetikus,míg a Vénusz ásványi!Csúszni fog a kuplungod,vedd elő a wc-papírt!
igen most voltam auchanba és vettem floriol olajat a vénusz helyett mert az drága nagyon
nekem a google chrome mobilon szokott baszakodni
szevasz Pupu! Sikerült olajat venni?
itt is,hogy rohadna meg!
Jó reggelt.
Esik az esö.
jó reggelt!
samsungot továbbra sem tölti fel
próba feltöltés
Jaszipapper
Néztem ezt a gyalázatos meccset, de sörért se mertem kimenni nehogy lemaradjak 2-3 golrol...
Az őrangyala vigyázzon az új gazdájára (volt kollégám még régről) mivel ez az első igazi nehézlövege sok-sok év vágyakozás után.