Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentalevél? én azt limonádéba szoktam tenni, ha épp van itthon, jóóóó
Én jövőre bejelentkeznék.
Egyébként mentalevél.
Itt most volt KTN (Kőrös Toroki Napok) mára már kinőtte magát, országos rendezvény, 4 napig koncertek, buli.
Nem épp a mi korosztályunk, de ennyi gatdátlan fiatal részeg bulát még nem láttam sehol, az biztos Szó szerint, csak le kellett volna értük hajolni (asszonnyal voltam )

Jövőre bérelhetünk itt nyaralót, azt megoldom könnyen... de ez nem motoros tali hely, inkább ivós bulizós csajozós.
De Bakos Pistinél is lehetne buli,már rég volt!
Sanyi,ha a hétvégi telken van hely sátornak,akkor ott is lehet bulizni,illetve onnan lehet barangolni például Harkány vagy Villány felé.Arra még motorral nem jártam.
Sztem ha megpuszilod, rosszabbul lesz
Ezeken a helyeken mindenki volt már kb. 28x. Inkább felétek kéne valami szép hely, de ez csak 5let, én ugyanis valszeg nem tudok elmenni már augusztusban semmi talira (max. egynapos oda-vissza, ha épp itthon vagyok)
De vénasszonyok nyara jácchat (szep. első fele-közepe)
Jobbulást Sanya itt egy gyógypuszi
Na!?! A helyzet aaaaz... hogy mit szólnátok egy Pesti találkozóhoz,majd onnan mondjuk Hollókő etap? Vaaaagy monjuk éppen mehetnénk Mátraházára... egy Gyöngyösi találkozó után... Ugyanakkor lehetne Kecskeméten is egy összeröffenés! Kit, mi érdekel.!?
Futottam.
Még nem,de mindjárt hívom is.
Mit csináltál már megint?
Gondolom, nem a buszban üléstől szakadt el...
Szewa Ábrus,kormanybilincset vagy átalakitot hol lehet kapni?olyat amiet a motorodon láttam a képeken?
Srácok gyertek! Buli van :D
Cső sanyám.
Megtudtál valamit az adalékkal kapcsolatban? (fontos lenne)
Szép ez a motor.
sziasztok.
Most jöttem az orvostól.Részleges combhajlító izom szekedásom van,de szerecsére nem kell műteni,csak kímélni. Ma van a szabim első napja.
Sajna tegnap este a mi garázsunk is víz alá került,kb 30cm ölmött be a délután folyamán kerekedett felhőszakadásból.Itthon sem voltunk,kint grilleztünk a kisházba.

Motornak majdnem a féktárcsa aljáig ért a víz.Az Omegába szerencsére nem folyt be.
Akkor nem unatkoztok
Valahogy úgy,igen ;)