Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt mondta van olyan szivoszelep ameiknél nincs is hézag.Én már nem értek semmit.
hmm.... .....
Nálunk fordítva van. A Vicus költ rám,én nem tudok rá,nincs pénzem. Még számlám sincs.
de nagyobb élményt is ad
Látástól vakulásig,az lesz a második munkanapom.
Akkor az úgy rendben van.
22-én megyünk épp arrafelé. Hogy dolgozol sanyám?
Nos ha felrakódik a szeleptányérra a ráégett szénréteg akkor mi történik? (azon kívül hogy sz&rul tömít)
A szeleptányér záráskor nem tud befeküdni a helyére, ezért a szelepszár teteje is lejjebb lesz, azaz a szelephézag nem kisebb hanem nagyobb lesz. (szóval nyugodtan állítsa be a szívószelepeken a hézagot)
Megcsináltam Ábrus segítségével,de még nem az igazi. Nem értek hozzá,és kevés az időm is. Nem akarom azt a kevés időt a motorszereléssel tölteni,inkább motoroznék vele.
Nagy luxus ez a motorozás!Többet költök rá,mint a feleségemre.
Igen.
Akkor jó a gép!
Már a tied is baszakodik?
Megbeszéljük. Megint rosszalkodik a Fré. Nem találtam földön-égen senkit,aki egy szinkront emberi időn belül végezne a gépen. Sajna most vagyok szabin,szerettem volna menni vele,de így nincs kedvem még kitakarni sem. Az öröm helyett csak a szomorúságot adja ez a gép. Már nem szeretem annyira.
Dehogynem, egy rossz szót sem szólhatok rá, tökéletesen tette a dolgát.
Odafelé országúton produkált egy 5,7-es fogyasztást, szóval elégedett vagyok.
Mondjál valamit hová kéne elvinnem?
Mit tegyek?
És azt is elmagyarázta hogy hogyan tud elkokszolódni a szívószelep? (mert engem érdekelne )
Ábrus,nagyon eladnád a gtr-t.Nem jol viselkedett?
Csak a szelepfedelet.megnézte a szelephézagot,minden kipuffogoszelep jo volt de minden szivo rossz.Ha beállitja akkor lehet késöbb ha kiég egy kicsit a szelep akkor megint rossz lessz a szelephézag.
Akkor megegyezünk?
A szerelö azt mondta hogy a bütykös tengely ritka szép állapotu,biztos reális a kilométer.De ö ismerte a régi gazdáját,elmondása szerint az a baj hogy csak a városban járt vele.
Leszedte a hengerfejet?
kedden szétszedte a szerelö,le vannak kokszosodva a szelepek.