Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mondom a titkot Ábrus szívéhez. Jó kis házi méz 1 vagonnal
Értem
Nyáron a ház körüli dolgok miatt nem nagyon érek rá semmire (azaz egyáltalán nincs + időm) szeptembertől már jobb a helyzet mert nincs annyi tennivaló de azért elfoglaltság akkor is van bőven.
Régebben ráérősebben voltam itthon így egy-egy gépet megcsináltam de csak ismerősöknek.
Szóval így értendő.
Hogy nem kapod vissza a motort.
Ez,hogy van?Nyáron nincs idöd,Szeptembertöl meg már nincs idöd?
Arra gondoltam, mivel az közelebb van.
De ha egyébként is jársz erre akkor ez nem számít.
Ez általában felveti a "mennyire sürgős" kérdést, ugyanis időm az nyáron általában nincs, szeptembertől meg nem nagyon van.
De ha mégsem,akkor Debrecenben arra gondolsz akire Thomas irta hogy nem vinne mégegyszer oda?A furcsa modoru urra?
Legalább bepótolok a bmw-be
Amugy szeptember 15-en megyek Németbe elvihetném egyben a motort,mert t4-es transzporterem van,és mennék utánna ha kész lenne.
Szerintem annyit nem ér az egész, de hát mlas megmondta hogy BMW-t kéne vennem a GTR helyett, az meg nem olcsó ugye.
Durván mire számithatnék?A legroszabb esetben.
Légalább tudnám hogy meglenne csinálva!
És az hol érné meg neked hogy kétszer eljössz idáig+anyag és munkadíj?
Szerintem Debrecenben olcsóbb lenne.
hogy az istenbe ne eltűnt a szelephang egyenletesebb járás picsánrúgós elindulás kevesebb fogyasztás
Tudom,hogy már nem foglalkozol javitással,de összel elvihetem én is a blokkot.
Ezt pupu tudja megmondani mert ide csak a blokkot hozta.
Felétek sajnos nem járok és baromi messze is van.
Gyertek erre felé is
Miután beállitottad nagy kűlönbség volt a motor móködésében?
Arra még nem gondoltál hogy esetleg elvihetném?
Ha nincs hézag az azt jelenti hogy az idők folyamán "beverődött" a szelepülés és lassan elfogyott a szelephézag. Ez egy teljesen normális folyamat, ilyenkor kisebb vastagságú (azaz vékonyabb) hézagoló betétet kell betenni a mostani helyett. (pupuén egyik szívószelepen sem volt már hézag amikor idekerült, beállítottam és azóta beletolt vagy 40e km-t)
Akkor tényleg állítson hézagot. Nincs neki nagy baja sztem.
Azon is gondolkodtam,veszek egy szinkrontesztert,de 28 ezer alatt nincs,és az már a fél ETZ ára. Akkor inkább az MZ