Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem én, Sanyi, de annak semmi köze a szinkronhoz...
Az a baj, hogy mivel minden másnap használod (újév és húsvét másnapján) a benyából kirakódik az a zöld trunya, és olyan rejtett helyeken okoz dugulást, amit ki se tucc rendesen pucolni.
A szelepek lekormozódnak, mert úgy tervezték őket, hogy magas fordulaton (nyomás-áramlás) öntisztuljanak, de ha nálad max. 3000-t forog, azzal is lehetnek gondok.
Használni kell, és akkor megoldódik minden.
Á, jöhet mind elmeséltem, milyet csajoztunk Csövivel esténként
Ismerős kövek?
Ki lett pucolva a karbi,és megy mindegyik henger. Csak alapjáraton kapkolódik össze-vissza,és kibaszottul idegesít ha valami nem úgy működik,ahogy kellene neki. Nem vagyok olyan beleszarós típus,és ha valami szar,az szar!
Az enyém most szar. Hallottam Józsiét és csöviét járni,ennek is minimum úgy kell járnia,akkor elégedett leszek vele. Addig nem.
Voltam kint a kisháznál motorral,bár ne azzal mentem volna. Mindig kibaszott dühös leszek rá,mikor meghallom hogy össze-vissza jár alapjáraton. Ilyenkor mindig bántom.
Már tolom fel a drájvra de kiszedjem a csajos képeket? (mert lehet repülsz otthonról )
OK, majd szemezgetek belőle, amit nem láttatok, olyanokat

Ja, a tankom 18l, amiből 5l a tartalék (vagyis kb. akkor jelez, mikor 5l van vissza) úgyhogy ha jelez, még mehetek egy százast vagyis hatótáv 300 km felett.
Annyira azért nem rossz a helyzet.
Esetleg előtte te is feltölthetnéd a tavalyi képeket gyorsan valahova...
Hali. Hazaértünk Tihanyból egyben. Beszámoló később
Hali ifjuság
Igaza van Mlas-nak ,kb 4 éve nem állitottam a karbit,mégse érzek változást. Megy, teszi a dolgát, kb 15 ezret mentem azóta,és csak mechanikai dolgokhoz nyultam .
Cső, Józsi, kűggyétek má mélben a jakabra a képek linkjét
Vagy a guglidrájvra fel is lehet tolni.
Asszonynak ígértem párat (bár ha nem kűttök, megmutatom neki a régieket, úgyse jönne rá )
Hagyd már azt a hülye szinkront Az nem tud egy jó állapotú motoron annyira elmenni, hogy zavarjon a motorozásban
Szerintem meg se hallanád rajta - nem tudom, most mért rugózol ezen.
Ha meg nem megy 1 henger, azon a szinkron nem segít, meg kell keresni inkább, mi Baja?
Akkor most jön a szórakozás. Megyek kocogok egy órácskát,már nem fáj annyira a lábam.
Sajna nem tudtam kimenni,mert volt nálunk az a baleset,és nekem kellett bemennem dolgozni a szerencsétlen Robi helyett. De majd talán 1x összejön.

Az én szemszögemből az lenne az ideális választás,mert az nem nagyon tudna meglepni. 90 körül azzal is lehet menni.

Egyébként komolyan agyalok rajta.
háló mindenki

Sanyi!
aztán majd szökőévenként összefüstöljük a Mecseket
Késö ösztöl tavaszig?Elég idö?
Nem karcsúsít erősít
Szóval csak úgy fér bele ha nem határidős.
Megyek fűnyírni.
Andinak miért kéne karcsúsodnia? (neki inkább rá kéne állni a mézre )
Mint ahogy a példa is mutatta a GTR is épp a túra előtt lett kész, pedig volt rá egy évem tavaly óta.
Mi is nyomjuk keményen 1 hete a csájéval
Egy ideje lejöttem a mézről mert karcsúsodnom kell.