Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. Az enyém GTR 1,4i volt 58Le-vel.
jó napokat!
Ki is használják
Pestám, mindenütt nőuralom van!
De ez érthető, hisz az összes pina náluk van...
Azt nekem is meg kéne nézni, elvégre most ki lett égetve rendesen, nem csak városi üzem volt
Bár fúvókázni én nem tudok, de állítólag van ehhez 2 féle injektor térkép (az RT-GS párosé állítólag nem olyan sportos, hanem laposabb karakterű, én max. azzal tudnék variálni) Engem nem igazán a fogyi zavar, hanem az a kis korom a kipufogóban
Amikor pár éve szegediekkel voltam Bátaszék mellett egy túrán, volt velünk egy RT-s, neki kicsivel volt 4 felett, a mienk meg majd' 6 (igaz, 2 személlyel)
őszintén mondva régen más volt náluk a helyzet mig nem volt nőuralom
Jó reggelt
Kulturáltan szét lett kapva...
Az R az a racing-ot jelöli ezeknél
Ment a válasz
Hali
Ismerem /csalódtam az új csajsziban/amig keresel, -rögtön válaszol ,de ha valami gondod van még csak nem is válaszol
Akkor majd csörgök. Am meg volt
Lehet, csak hívj előtte mert nem tudom hogy mikor érek haza. (aztán még kaja miegymás, szóval valamikor késő délután oké lehet)vesztel8669108hanincsmeg.
Én meg éjszakás úgyh a délután nekem is jó lenne. Legurulnék dumálni ha nem zavarok.
Ma szétkaptam a karburátorig, megnéztem a gyertyaképeket. (teljesen jó, semmi koromlerakódás de nehezményezem az autópályás fogyasztást)
Tavasszal visszafúvókáztam 115-ről 110-re, azzal ment eddig.
Ma úgy döntöttem hogy átállítom fényevésre és visszafúvókáztam 90-esre. Holnap kiderül hogy egyáltalán hajlandó-e beindulni így.
(és még mindig a j.k anyját a légszűrőház tervezőjének )
Mert magától nem mindig megy arrébb és nehéz mint a dög. (307 kiló)
Egyébként általában tőlem érdemes autót venni (R19) mivel az alapigazság szerint a macskák tudják mi a jó mert mindig a legjobb helyet foglalják el. (a mai napig átkozom magam hogy eladtam )
23 évesen ennyi rozsda volt rajta.
Késő délután valószínűleg igen. (délelőttös vagyok, aztán még némi ügyintézés)
Csak ötlet volt. Ábrus, vasárnap otthon leszel?
Ha eltünt mindenki,akkor jó éjt!