Azt nekem is meg kéne nézni, elvégre most ki lett égetve rendesen, nem csak városi üzem volt
Bár fúvókázni én nem tudok, de állítólag van ehhez 2 féle injektor térkép (az RT-GS párosé állítólag nem olyan sportos, hanem laposabb karakterű, én max. azzal tudnék variálni) Engem nem igazán a fogyi zavar, hanem az a kis korom a kipufogóban
Amikor pár éve szegediekkel voltam Bátaszék mellett egy túrán, volt velünk egy RT-s, neki kicsivel volt 4 felett, a mienk meg majd' 6 (igaz, 2 személlyel)
Lehet, csak hívj előtte mert nem tudom hogy mikor érek haza. (aztán még kaja miegymás, szóval valamikor késő délután oké lehet)vesztel8669108hanincsmeg.
Ma szétkaptam a karburátorig, megnéztem a gyertyaképeket. (teljesen jó, semmi koromlerakódás de nehezményezem az autópályás fogyasztást)
Tavasszal visszafúvókáztam 115-ről 110-re, azzal ment eddig.
Ma úgy döntöttem hogy átállítom fényevésre és visszafúvókáztam 90-esre. Holnap kiderül hogy egyáltalán hajlandó-e beindulni így.
(és még mindig a j.k anyját a légszűrőház tervezőjének )
Egyébként általában tőlem érdemes autót venni (R19) mivel az alapigazság szerint a macskák tudják mi a jó mert mindig a legjobb helyet foglalják el. (a mai napig átkozom magam hogy eladtam )
De ez érthető, hisz az összes pina náluk van...
Bár fúvókázni én nem tudok, de állítólag van ehhez 2 féle injektor térkép (az RT-GS párosé állítólag nem olyan sportos, hanem laposabb karakterű, én max. azzal tudnék variálni) Engem nem igazán a fogyi zavar, hanem az a kis korom a kipufogóban
Amikor pár éve szegediekkel voltam Bátaszék mellett egy túrán, volt velünk egy RT-s, neki kicsivel volt 4 felett, a mienk meg majd' 6 (igaz, 2 személlyel)
Az R az a racing-ot jelöli ezeknél
Ismerem /csalódtam az új csajsziban/amig keresel, -rögtön válaszol ,de ha valami gondod van még csak nem is válaszol
Tavasszal visszafúvókáztam 115-ről 110-re, azzal ment eddig.
Ma úgy döntöttem hogy átállítom fényevésre és visszafúvókáztam 90-esre. Holnap kiderül hogy egyáltalán hajlandó-e beindulni így.
(és még mindig a j.k anyját a légszűrőház tervezőjének