Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod Ábri ezen nincs fék
Ne dugd be tövig, mert kiderül, hogy rövid
Neked ott a robesz, úgysem való ilyen komoly motor.
milyen termosztát jó bele?vagy csak az eredeti?
Valaki deqrvajól járt volna ha megveszi.
Csak fellazítja a gumi szívócsonkok bilincseit, belenyomja a karburátorsort a helyére (sanyám ezzel nem szabad finomkodni hanem ráfeküdni és BELE KELL NYOMNI TÖVIG AMÍG CSAK MEGY ) majd meghúzza a bilincsek csavarjait és már megint tökéletesen jár ahogy kell.
Levettem a légszűrőházat, majd ugyanazzal a mozdulattal leemeltem a karburátorsort is.
Tudok 1 jó pszichológust
SAAAANYÍÍÍÍÍÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁ! ÉÉÉS MÉÉÉGCSODÁLJA HOGYALAPJÁRATONNÉHATÜSSZENTEGYETEGYETÉSNEMSZÉPENJÁR! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ÉSEZÉRTELKELKELLADNIÁÁÁÁÁÁÁ!
Százszor is elmondtam hogy nincs ennek semmi baja. (elég volt levenni a légszűrőházat)
Amíg írtam addigra már meg is írtad hogy próbáltad
hát az zárva is lesz addig amíg a rajta feltüntetett érték ami aszem 85 fok el nem éri a vízhőmérséklet akkor nyit. De ha kint van fogd meg és rakj fel vizet forrni és tedd bele. Akkor látod hogy kinyílik vagy sem. De a termosztát ellenére miért hűl vissza gyorsan azt sajna nem tőlem tudod majd meg.
arra gondoltam h tul korán kinyitna,de eddig bármennyire forró vizbe(hőt nem volt mivel megmérnem) beletettem nem nyilt ki,ugyh nem értem...
én is erre gondoltam.de szétszedtem és van benne termosztát,és zárva van
Szia. Lehet nincs benne a termo, nekem ki van szedve és ugyan ezt csinálja. De nekem nem gond mert Pesten hamar melegszik a drága.
jó estét mindenkinek!
a problémám a következő: álló helyzetben szépen felmelegszik a motor,a mutató kb félig felmegy.de mikor elkezdem hajtani (100felett) akkor teljesen visszahül(a mutato szerint).
mi lehet a probléma?termosztát?
Naná hogy megy, nézd csak.
Na mi ebben a nagy szám, remélem látsz még nem dagadt be a szemecskéd.
Hát a múltkor tüsszentettem 1-et az ablak előtt, az eredményt meglátta egy prodjúszer és egyből az kiabálta az új pikasszó itt van, és hevesen mutogatott rám miközben a másik kezével a könnyeit törölgette a boldogságtól és a meghatódástól. Á mondom tesóka majd figyeld mit köpök és hányok na akkor már a bibiszí és a szíennenn is kivonult a csodára. De hét Én nem akarok sztár lenni milliárdokkal, jó nekem itt a szürke hétköznapokba eltengődök, így kirúgtam őket a stúdiótól.
Holnap lövök pár pikcsört
Bréking!
Sanya gépe alatt egy 100 kunár papírpénz méretű olajtócsa van! (valahonnan fentről jön)
Kipróbáltam a 90-es fúvókákkal a gépet, természetesen sztrájk lett belőle 4e felett.
Kéne.
Még nem, mivel még holnap is dolgozom.
Gondolom ez neked is menne.
Ábrus. Holnap csinálnánk az első telót Feribával. Járt ma nálad, vagy leszaladjak én.