Valaki deqrvajól járt volna ha megveszi.
Csak fellazítja a gumi szívócsonkok bilincseit, belenyomja a karburátorsort a helyére (sanyám ezzel nem szabad finomkodni hanem ráfeküdni és BELE KELL NYOMNI TÖVIG AMÍG CSAK MEGY ) majd meghúzza a bilincsek csavarjait és már megint tökéletesen jár ahogy kell.
Levettem a légszűrőházat, majd ugyanazzal a mozdulattal leemeltem a karburátorsort is.
SAAAANYÍÍÍÍÍÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÁÁÁÁÁÁ! ÉÉÉS MÉÉÉGCSODÁLJA HOGYALAPJÁRATONNÉHATÜSSZENTEGYETEGYETÉSNEMSZÉPENJÁR! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! ÉSEZÉRTELKELKELLADNIÁÁÁÁÁÁÁ!
Százszor is elmondtam hogy nincs ennek semmi baja. (elég volt levenni a légszűrőházat)
hát az zárva is lesz addig amíg a rajta feltüntetett érték ami aszem 85 fok el nem éri a vízhőmérséklet akkor nyit. De ha kint van fogd meg és rakj fel vizet forrni és tedd bele. Akkor látod hogy kinyílik vagy sem. De a termosztát ellenére miért hűl vissza gyorsan azt sajna nem tőlem tudod majd meg.
jó estét mindenkinek!
a problémám a következő: álló helyzetben szépen felmelegszik a motor,a mutató kb félig felmegy.de mikor elkezdem hajtani (100felett) akkor teljesen visszahül(a mutato szerint).
mi lehet a probléma?termosztát?
Hát a múltkor tüsszentettem 1-et az ablak előtt, az eredményt meglátta egy prodjúszer és egyből az kiabálta az új pikasszó itt van, és hevesen mutogatott rám miközben a másik kezével a könnyeit törölgette a boldogságtól és a meghatódástól. Á mondom tesóka majd figyeld mit köpök és hányok na akkor már a bibiszí és a szíennenn is kivonult a csodára. De hét Én nem akarok sztár lenni milliárdokkal, jó nekem itt a szürke hétköznapokba eltengődök, így kirúgtam őket a stúdiótól.
Csak fellazítja a gumi szívócsonkok bilincseit, belenyomja a karburátorsort a helyére (sanyám ezzel nem szabad finomkodni hanem ráfeküdni és BELE KELL NYOMNI TÖVIG AMÍG CSAK MEGY
Levettem a légszűrőházat, majd ugyanazzal a mozdulattal leemeltem a karburátorsort is.
Százszor is elmondtam hogy nincs ennek semmi baja. (elég volt levenni a légszűrőházat)
a problémám a következő: álló helyzetben szépen felmelegszik a motor,a mutató kb félig felmegy.de mikor elkezdem hajtani (100felett) akkor teljesen visszahül(a mutato szerint).
mi lehet a probléma?termosztát?
Na mi ebben a nagy szám, remélem látsz még nem dagadt be a szemecskéd.
Sanya gépe alatt egy 100 kunár papírpénz méretű olajtócsa van!