Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv újra itt Feribá
Hali Robesz
Köszi .
Ha jöttök a telekre ----jelezzétek
jó napokat! isten èltessen utólag Feribá! Hogy telt a nyaralás?
Arra megyek Szolnok felé,aztán a négyes úton jobbra.
Hali László
Ha honap felugrom vele? Mgoldható?
Gyula, merre akarsz menni? Szentes felé, fel Kunszent, Kengyel, Miklós, vagy amarra Orosháza, Kondoros, Mezőtúr felé?
Ha az várod el a Linuxtól, hogy a Win HELYETT legyen, és OLYAN legyen, az nem fog menni
Ha egy megbízható és gyors oprendszert akarsz a gépedre - az esetleg.
Apámnak fel lett téve de közeleg az ideje hogy kivágom a p&csába. (fele angol-fele magyar, időnként hisztizik és fagy, ráadásul hülyén is néz ki)
A linuxot ki kell érdemelni! Sok-sok év winfosos xopás a beugrója és csak utána.
Nem voltam az sose, csak jó iparos ha zseni lettem volna, nem itt tartanék
Különben is, ahogy örexem, 1re gyorsabban felejtek
Itt vagyok Feri bátyám! Távolról nem annyira 1ccerű belenézni, ahhoz is külön program kell és ha akadozik a gép, a távoli elérés is akadozni fog.
Pesten vagyok, itt a fiam gépén netezgetek, meg tabletről, de egyiken sincs ilyenem
Tölts le egy ilyet ezt futtasd le, meg persze meg kéne nézni, nem-e van vírus.
Ha így sem javul, rá kell nézni jobban a telepített winfosra, meg esetleg a gépre Írd meg majd, mire jutottál ezekkel.
Csontkovács mérges lett a gsx-r fórumon.
Mentem gályázni.
Francokat! Ez egy hülye gyökér menjen az annyába. (f&sznak hirdet ha nem lehet elérni)
Sikerült felhívni az embert?
netelni több mint jó.
A GTR jelenleg kormányképtelen, másrészt délutános leszek így nekem esélytelen.
Én nem megyek hangolok a hétvégi derbire UTE-fötöcö
Igen,a sörsátorban,egy kis Heinekent próbál kifogni a tömegből.
Tiszapart?Tán horgászol?
Telepít neked rá linuxot. Élvezni fogod.
Thomas Tivadaron a tiszaparton iszik szombaton, vasárnap, meg józanodik. De a motorostalálkozók/ sátrazás amúgysem az én világom.
Hát pénteken a négyes úton majd nagyon észnél kell lennem,nagy lesz a zsúfoltság,és nem véletlenül hívják halálútnak.
http://www.haon.hu/tag/4-es-fo...
Köszi Gyula
Tudom ,csak várom,hogy ő jelentkezzen
Mlas a kompjúter zseni.