De számtalan fórumon megmondták hogy az úgy életveszélyes és gyilkos aki ilyet használ mert elüti a babakocsit toló anyukákat. (a CB-re én is ragasztattam annak idején )
A dolog lényege az hogy csinálni egy ugyanilyen hidat lemezből, amit ennek a tetejére ráteszek és a 4 csavarral, valamint a kormánybefogó száraival hozzáfogatok a hídhoz és egyben felteszem a helyére.
Tehát:
-villaszár
-tengely
-a 4 csavar helye (akkora lehet hogy a csavar átmenjen rajta mert azokkal (is) lesz lefogatva a lemez)
-a két fehér pötty csak saccolós hogy kb. oda gondoltam a lefogatók szárát (ti látjátok pontosan hogy hova kell)
A lemezvastagság min. 5mm de 8mm-ig jó. (minél vastagabb annál kevesebb fog fent feleslegesen kilógni a szárakból)
Ha kérdés van akkor vesztel 8669108
Megjött. Melyik lukak kellenek? Gondolom a villaszáraké, a középső, a négy csavarhely (de mekkora furattal? Amekkora a csavar, hogy tudd menetelni? vagy a csavarfej elférjen benne?) meg a kettő fehér pötty helye, hogy a kormánykiemelő szára belemenjen?
Itt vagyok, de szerszámom szinte semmi hozzá . Monitort nem kell hoznod, csak kábeleket, egeret meg billentyűt.
Meg tudom nézni, de újra telepíteni, szerelni nem nagyon. Ha van, Windows CD-t is hozzál.
Iszok a haverokkal.
Tehát:
-villaszár
-tengely
-a 4 csavar helye (akkora lehet hogy a csavar átmenjen rajta mert azokkal (is) lesz lefogatva a lemez)
-a két fehér pötty csak saccolós hogy kb. oda gondoltam a lefogatók szárát (ti látjátok pontosan hogy hova kell)
A lemezvastagság min. 5mm de 8mm-ig jó. (minél vastagabb annál kevesebb fog fent feleslegesen kilógni a szárakból)
Ha kérdés van akkor vesztel 8669108
User joggal használni, és akkor olyan, hogy SZÁNDÉKOSAN se tudja tönkretenni
Se filmnézés se semmi közösségi sz&rság.
Apám a legalapabb alap felhasználó.
Meg tudom nézni, de újra telepíteni, szerelni nem nagyon. Ha van, Windows CD-t is hozzál.