Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég gáz mert akkor nem veszed meg a neves gyártókét 6e/nyereg-ért.
De számtalan fórumon megmondták hogy az úgy életveszélyes és gyilkos aki ilyet használ mert elüti a babakocsit toló anyukákat. (a CB-re én is ragasztattam annak idején )
Miért szerinted a "gyárit " hogy csinálják? Rávarázsolják a ferrodolt a vasra?
Mennyire gáz amúgy ragayztatni? Nekem is az a tervem.
Jól fognak de neked szerintem tökmindegy mert arról a tempóról még letett lábbal is megállsz.
Chínából? Az még jól is elsülhet mert nekem is kéne vennem.
Fékbetétet ferrodolozni? Öngyilkos akarsz lenni?
Jó estét
Jahh persze.
Iszok a haverokkal.
Egyébként fog mint az állat,de kell neki 2-300km,bár nekem a tárcsák is újak voltak.
Nálunk 1000ft/db áfásan.
Azt most nem talán tavasszal....
Itt kicsit drágább 1200+fa/db. De lehet sport betétet is az 2400.
Első tárcsákat is veszel?
Nekem is megferadolozott betétjeim vannak,és tök jó a fék. Ábrus tesztelte azt is.
Na, megcsinálták a gumit... Beadtam a fékbetétet ferodoloztatni csütörtökre kész, aztán már csak a féktárcsa kell hogy megérkezzen.
Diós,és pesztós sajtot majszolgatok jó kis villányi vörörset szürcsölgetek hozzá.
De az normális hogy fele angol fele magyar?
A dolog lényege az hogy csinálni egy ugyanilyen hidat lemezből, amit ennek a tetejére ráteszek és a 4 csavarral, valamint a kormánybefogó száraival hozzáfogatok a hídhoz és egyben felteszem a helyére.
Tehát:
-villaszár
-tengely
-a 4 csavar helye (akkora lehet hogy a csavar átmenjen rajta mert azokkal (is) lesz lefogatva a lemez)
-a két fehér pötty csak saccolós hogy kb. oda gondoltam a lefogatók szárát (ti látjátok pontosan hogy hova kell)
A lemezvastagság min. 5mm de 8mm-ig jó. (minél vastagabb annál kevesebb fog fent feleslegesen kilógni a szárakból)
Ha kérdés van akkor vesztel 8669108
Egy jól feltett linux örök lenne, mint a nyomorúság
User joggal használni, és akkor olyan, hogy SZÁNDÉKOSAN se tudja tönkretenni
Megjött. Melyik lukak kellenek? Gondolom a villaszáraké, a középső, a négy csavarhely (de mekkora furattal? Amekkora a csavar, hogy tudd menetelni? vagy a csavarfej elférjen benne?) meg a kettő fehér pötty helye, hogy a kormánykiemelő szára belemenjen?
Csak a nethez kell, meg pár mappában képeket tárolni.
Se filmnézés se semmi közösségi sz&rság.
Apám a legalapabb alap felhasználó.
Gyula, felesleges Szolnokra bemenni. Erre jobb
Itt vagyok, de szerszámom szinte semmi hozzá . Monitort nem kell hoznod, csak kábeleket, egeret meg billentyűt.
Meg tudom nézni, de újra telepíteni, szerelni nem nagyon. Ha van, Windows CD-t is hozzál.