Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mész Karcagra?
Igenis mlas professzor úr!
Akkor az művelt rendőr volt. Mert nincs. Ha folyamatosan haladsz, akkor bármilyen kicsi időt nézel, lesz elmozdulas is.
És ugye a KRESZ szerint állni kell.
Motorral én is úgy szoktam, hogy egy pillanatra meghùzom az első féket a stop táblánál.
A haverom is lesütötte a rendőrnek anno mikor átgurult a stoppon: "nézze hogyha stroboszkóp alatt szemlélnénk a dolgot akkor láthatná hogy igenis megálltam a táblánál, még ha nem is hosszú ideig"
A rendőr meg jó fej volt és közölte hogy akkor ezt a csekket (5e volt) nézze meg a stroboszkóp alatt.
Szeretem én is szokott szólni a kocsiban.
Szewa
qvajó.
anemegy
próbálva rendőrrel !
hiába meséltem róla, hogy a fizika szerint volt egy időpillanat amikor én ott álltam a stop táblánál. szart rá.
Na, milyen volt a Robogó koncert?

De egy pillanatig,amíg elmegy mellettem.
jó estét
hát, együtt nem fogtok motorozni az tuti. Sanyi 3500 RPM alatt jár, Te meg felette.
Igen jó lenne öszejönni. Régebben voltak ilyenek,és szuper volt.

De én lassan megyek ám!
örülök neki.remélem egyszer együtt is motorozhatunk,ha lessz forumtali vagy ilyesmi.
Kész lett a Fré nekem is. Ábrus azt mondta,teljesen jó.
Fullad,ráhuzok és fullad ha visszább engedem akkor érzem hogy megindul.Olyan érzés mintha sok benzint kapna és nem birná elégetni és ha visszaveszek a gázból akkor életre kell.3500-4000 fordulat felett meg mintha rakéta lenne a seggem alatt
Miért alatta mit csinál?
Nálunk egész nap borongós volt de kellemes meleg volt.Voltam 100 kilómétert motorozni,Hát nagyon jó volt.Ment mint a golyó,csak 3500 rpm felett kell használni
Itt is mingyá fog
Nem tudtam mikorra tudnak elengedni a melóból,szerdára sikerült kikönyörögnöm egy napot. A többire nem adtak volna. De csak ideér Ábrusékhoz szerdára. Ha nem,megverjük a postást.
Itt is esik.