Akkor az művelt rendőr volt. Mert nincs. Ha folyamatosan haladsz, akkor bármilyen kicsi időt nézel, lesz elmozdulas is.
És ugye a KRESZ szerint állni kell.
A haverom is lesütötte a rendőrnek anno mikor átgurult a stoppon: "nézze hogyha stroboszkóp alatt szemlélnénk a dolgot akkor láthatná hogy igenis megálltam a táblánál, még ha nem is hosszú ideig"
A rendőr meg jó fej volt és közölte hogy akkor ezt a csekket (5e volt) nézze meg a stroboszkóp alatt.
Fullad,ráhuzok és fullad ha visszább engedem akkor érzem hogy megindul.Olyan érzés mintha sok benzint kapna és nem birná elégetni és ha visszaveszek a gázból akkor életre kell.3500-4000 fordulat felett meg mintha rakéta lenne a seggem alatt
Nálunk egész nap borongós volt de kellemes meleg volt.Voltam 100 kilómétert motorozni,Hát nagyon jó volt.Ment mint a golyó,csak 3500 rpm felett kell használni
Nem tudtam mikorra tudnak elengedni a melóból,szerdára sikerült kikönyörögnöm egy napot. A többire nem adtak volna. De csak ideér Ábrusékhoz szerdára. Ha nem,megverjük a postást.
És ugye a KRESZ szerint állni kell.
A rendőr meg jó fej volt és közölte hogy akkor ezt a csekket (5e volt) nézze meg a stroboszkóp alatt.
próbálva rendőrrel !
hiába meséltem róla, hogy a fizika szerint volt egy időpillanat amikor én ott álltam a stop táblánál. szart rá.
De egy pillanatig,amíg elmegy mellettem.
De én lassan megyek ám!