Hali gali mindenkinek
Vége a nyaralásnak.A 10-2 nap volt rossz idő,a többi remek
Pupu köszi a megemlékezést
3 órát olvastam mig utólértem az irásokat.
Borzasztó állapotok vannak Szlovéniában -Horvát -Magyar határon
Minden viz alatt,tankolni szinte lehetetlen.
Keresek valaki számitógép gurut,aki távolilag belenézne a gépembe.Elhoztam a "szakembertől" rosszabb lett,gyenge, alig akar müködni.
Az FZR750-es Genesis I-ét mint csövié, meg lehet próbálni.(az más kérdés hogy olyat nem találsz sehol)
Az ezresét is ami szintén hasonló bár ott az "ugyanaz" azért nem teljesen igaz. (mások a vezérlési idők)
Holnap beadom gumishoz meg rendeltem hozzá tárcsát és a fék betétet is cserélni akarom ha már kint van.
Azért gondoltam mert ott lesz a Gyula is, ha kocsival mennék tudnék vinni sátrat, hosszabbítót, hősugárzó A termálfürdő teccene a többi meg hab a tortán. Éjszaka biztos csend lesz jól lehet aludni...
Mért készül annyi ideig? Én gumist eddig mindig megvartam...
Most akartam cspatni, de esett a q eső. Ki se mozdultam
De ha gondolod, találjunk ki vmit.
Gyulafi is ott lesz állítólag
Vége a nyaralásnak.A 10-2 nap volt rossz idő,a többi remek
Pupu köszi a megemlékezést
3 órát olvastam mig utólértem az irásokat.
Borzasztó állapotok vannak Szlovéniában -Horvát -Magyar határon
Minden viz alatt,tankolni szinte lehetetlen.
Keresek valaki számitógép gurut,aki távolilag belenézne a gépembe.Elhoztam a "szakembertől" rosszabb lett,gyenge, alig akar müködni.
Az ezresét is ami szintén hasonló bár ott az "ugyanaz" azért nem teljesen igaz. (mások a vezérlési idők)
FZR CDI jó lehet az FZ-be is? o.O Csak mert tudtommal van olyan évjáratu FZ és FZR amiben ugyan az a blokk, csak vázon vannak alakítások...
Gyere el, ha már erre jársz... Van pálinka is, meg sör.
Azért gondoltam mert ott lesz a Gyula is, ha kocsival mennék tudnék vinni sátrat, hosszabbítót, hősugárzó
Most akartam cspatni, de esett a q eső. Ki se mozdultam
De ha gondolod, találjunk ki vmit.
Gyulafi is ott lesz állítólag
Nem sok alkalom lesz már motorozni