Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha késöbb jönnek a többiek hátha lessz még jelentkezö!Jó lenne személyesen is megismerkednI!
Félsz egyedül az úton?
Hali gali mindenkinek
Vége a nyaralásnak.A 10-2 nap volt rossz idő,a többi remek
Pupu köszi a megemlékezést
3 órát olvastam mig utólértem az irásokat.
Borzasztó állapotok vannak Szlovéniában -Horvát -Magyar határon
Minden viz alatt,tankolni szinte lehetetlen.

Keresek valaki számitógép gurut,aki távolilag belenézne a gépembe.Elhoztam a "szakembertől" rosszabb lett,gyenge, alig akar müködni.
Én mennék szombaton,ha Thomas is ráérne jó lenne mert ö félúton van nekem és akkor Debrecentöl már nem mennék egyedül!
Nem is rossz ötlet,csak ki ér rá?
Szervezhetnénk Karcagra egy FZR fórumtalit hétvégére
Én egész hétvégére megyek,pénteken indulok,vasárnap jövök.Olcsó 2500/fő a három napra,gondolom ez utószezon ár.
Ezek szerint a Japánokat sem kell félteni ha hülyeségről van szó.
Az FZR750-es Genesis I-ét mint csövié, meg lehet próbálni.(az más kérdés hogy olyat nem találsz sehol)
Az ezresét is ami szintén hasonló bár ott az "ugyanaz" azért nem teljesen igaz. (mások a vezérlési idők)
Sziasztok!
FZR CDI jó lehet az FZ-be is? o.O Csak mert tudtommal van olyan évjáratu FZ és FZR amiben ugyan az a blokk, csak vázon vannak alakítások...
Mi járt itt nálunk... 60.000 km van benne
Gyula, te mennyi idöre mennél?
Vasárnapra otthon kell lennem, mert főzök. Szülinapi buli, mert elmaradt tegnap.
Gyere el, ha már erre jársz... Van pálinka is, meg sör.
Holnap beadom gumishoz meg rendeltem hozzá tárcsát és a fék betétet is cserélni akarom ha már kint van.
Azért gondoltam mert ott lesz a Gyula is, ha kocsival mennék tudnék vinni sátrat, hosszabbítót, hősugárzó A termálfürdő teccene a többi meg hab a tortán. Éjszaka biztos csend lesz jól lehet aludni...
Mért készül annyi ideig? Én gumist eddig mindig megvartam...
Most akartam cspatni, de esett a q eső. Ki se mozdultam
De ha gondolod, találjunk ki vmit.
Gyulafi is ott lesz állítólag
Nekem is csak sz-v lenne jó, és valszeg autóval nemhiszem hogy kész lesz a kerék addig...
Ha el is megyek, csak szombat. Egy jó meleg fürdő, és indulok haza
Kemping, koncertek, termál fürdő. P-sz-v.
Nincs messze, bár nem tudom, mi lesz ott, jó lenne valami leírás
Nem sok alkalom lesz már motorozni