Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap motoroztam 280 km ert.Jó volt.Reggel 80:30 kor indultam de csak kimelegedett hamar
Sziasztok
Ez komoly?
Nem biztos hogy jó ötlet. Sztem jobb a békesség.
Sajna magyarúl nem találtam meg, de ide vág.
Belém már csapott villám nekem ne mond...
Felénk? pár méterre tőlünk... és közelből átélni ilyesmit kicsit más dolog ám... Talán ezért is vált ilyenné a felfogásom jópár éve - lexarni mindent, élvezni az életet - hisz véget érhet bármelyik pillanatban
Épp 5 perce telefonált a srác: már Mohácson vannak, de a vontató Seat Alhambra lerobbant, és szervizben javítják épp... ez nem a legszerencsésebb túrájuk lesz
Hallottam a hírekben gondoltam, hogy ez ott van felétek. Mi is elmentünk bringázni aztán ránkszakadt az ég beálltunk egy fa alá vártunk vagy fél órát. Aztán kiderült. Kb 1km-t kellett volna még bringázni ott már nem esett.
Kíváncsi vagyok mi volt vele majd várjuk a beszámolót.
Hát ezt nem tudom biztosan, de újszerű mindenképp, sztem pár éves. Talán ma hazaérnek vele, majd jól megxakércsük
Ment már pár 1000et vele, eddig nem volt Baja.
Újat vett vagy használtat?
Purci komád is vett egy 550-es öreg Kawát (vénségére hülyült meg az is ) úgyhogy mehettek 1ütt motorozni, ha már az közös bringázás nem jött be
Nálam pont fordítva van. Kell a fenének az autó,ha végre motorozhatok is. Imádok vele menni,és élvezem minden pillanatát. Mostanában szerencsére minden hétvégén legalább az egyik nap használom,de van hogy mind a két nap megy. Igaz nem több száz km-t,de ez is tovább lépés az eddigiekhez képest. Itt a Mecseken elég élvezetes motorozni.
meccs után mérgembe mentem 1 laza karikát hazafelé a kocsival. Egyre jobban élvezem kell a fenének motor. Szól a zene megy a lazulás közbe
Laci! Nem veszek hárlit.
Basszus!
Kimentünk ma a Körös toroki strandra. mire kiértünk biciklivel (9 km) már beborult, kicsit leültünk, és el is kezdett esni. Beálltunk egy fa alá, de átesett rajta, ezért bentebb mentünk egy nyaraló alá. Onnan néztük az esőt, a villámokat - amik egyre közelebb csapkodtak. Több 1 km-en belül, mikor az egyik egy hatalmas csattanással tőlünk kb. 80 m-re, a partra.
Pillanatokon belül kiabálás, rohangászás, néztünk, mi van? Ahol lecsapott a villám, épp újra élesztettek valakit, mire oda értünk. Szerencsére a parti elsősegélyes pár méterre volt, és volt a közelben egy szolgálaton kívüli mentős, meg egy intenzíves nővér. Közben kiderült, két áldozat van, de mindkettőt elkezdték újra éleszteni azonnal. Mentők jöttek aztán, azok átvették, de kb. 40 perc volt, mire szállíthatók lettek (addig mesterségesen lélegeztették őket), mind2 túlélte, eddig ennyi infó van.
http://www.delmagyar.hu/csongr...

Ezúton tiszteltetem a 3 db Fasszopó Buzi Köcsög rendőrt, akik negyed órával az esemény után megérkeztek a parti sétányon villogó Astrával, és kiszállva odamentek, és 2 m-ről hátra tett kézzel bámészkodtak, ahelyett, hogy a dolgukat végezték volna... (addigra már gyűlt oda a tömeg, kisgyerekek szaladgáltak-nézelődtek, azokat illet volna eloszlatni onnan, meg ilyesmi)
Leginkább Csövinek és Ábrusnak (de tanulságos másnak is)

Szomszédom a tavaly vett HD-vel ment Dubrovnik mellé a hét elején. Ma indult haza, és egész Zenicáig jutott, az usák technika feladta a harcot. Most indult el innen érte a kollégája egy utánfutóval.
Szóval akkor a tanulság:
1) mindig legyen leszervezve mentő alakulat egy hosszabb túrára, ne onnan kelljen kapkodni, kit lehet ugrasztani
2) ne vegyetek hárlit
Köszi :) nincs T betű az oktatóm azt mondta meg ne lássa teljes értékű drájver vagyok már
kiragasztani
A "T" betűt tessék kiagasztani!
Gratula Pupu!!!