Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kis korom azért van benne. Lehet kipróbálom azt a HHo tisztítást...
Rajta leszek a dolgon
Szia! Akkor nagy változás nem történt.
Csak ha van időd, annyira nem sürgős.
Ez az igazi easy rider.
Ez a kedvenc járgányom.
Sziasztok! Józsi hétvégén körbe nézek,mert nagyhírtelen fogalmam sincs, hogy merre lehet!
A garázsban dolgozom. (itt a laptop)
Hát ezét.
Azt hittem, bementél dolgozni. Milyen előzményt kellene néznem?
Robeszt kérdezem ha olvassa még a fórumot, hogy megtalálta-e a műszerfalat? (lassan kéne)
Meg ha valaki tud dupla körlámpát (lehetőleg lapos halogént) az szóljon. (amik vannak azok mind kavicsosak, vagy marad a kockalámpa de azt ti sem akarhatjátok)
Az, hogy túlteszed magad rajta, nem jelenti azt, hogy elfelejted, nem jelenti azt, hogy hűtlen leszel az érzéseidhez, csak annyit jelent, hogy tűrhető szintre csökkented a fájdalmad, egy olyan szintre, ami nem tesz tönkre. Tudom, hogy pillanatnyilag elképzelhetetlen, hogy túltedd magad rajta. Lehetetlen. Felfoghatatlan. Elképzelhetetlen. Nem akarsz túl lenni rajta. Miért is akarnál? Nem maradt neked más, csak ez. Nem kellenek a kedves szavak, nem érdekel, mit gondolnak vagy mondanak mások, nem akarod tudni, hogy ők mit éreztek, amikor elvesztettek valakit. Ők nem te vagy, igaz? Ők nem érzik azt, amit te. Az egyetlen dolog, amit akarsz, az, amit nem kaphatsz meg. Elment. Sosem jön vissza. Senki sem tudja, milyen érzés. Senki sem tudja, milyen az, kinyújtani a kezed, és megérinteni valakit, aki nincs ott és soha nem is lesz. Senki sem ismeri ezt a betölthetetlen űrt. Senki, csak te.
Ez ábrus és FZR pupu fórumtárs számára írom ide!
Nem törülhetünk ki senkit szívünkből anélkül, hogy a helyen, hol egykor neve állott, egy setét folt ne maradna vissza.
Olvasson már előzményt kedves fórumtárs!
90-ben amit tudott futóművileg az M3, az sztem bármelyikőnknnek elég lenne néztem annó műholdon a németektől a sportcsatornán a DTM-et, csorgó nyállal
Egy kicsit komolyabb sor4, mint a tied meg öregebb is, mégis tetszik... itt a cikkben külön írnak róla. Tuning motor, 2500 ccm - ma a 2000-es turbós szériában erősebb, de nem szól úgy
https://alapjarat.hu/tech/egy-...
Nem lenne jó, mert akkor csak cirógathatnád a gázpedált mert se fék, se futómű sincs hozzá. Az önmegtartóztatás meg nagyon próbára teszi az embert.
Nekem végülis elég lenne csak a blokkja betenném az enyémbe. Az is négy hengeres.
Ez az ábrus olyan szinten idegesítő, hogy lassan ott tartok hogy oda ülök a lakása elé, és addig fogok sírni meg zokogni, amíg ábrust elviszi a rendőrség ember kínzásért és 8-napon túl gyógyuló súlyos testi sértésért.
Ez érdekes, itt mindenről van téma, csak amiről a fórum neve szól arról semmi nincsen.
Az a helyzet hogy ábrus fórum társunk már nem YAMAHA motoros, és szerintem csak függőségből van ezen a fórumon.
Mert évek óta nem használtam és alapból be sincs kapcsolva.

Az elszívót 195 centire tettem a szakácsné kérésére, hogy biztosan ne fejelje le. Ha megnézed, ez 60 centire lóg ki mint a tűzhely és a keretét úgy alakítottam ki, hogy a gőz ne tudja megkerülni.
Ezt egy fokozatúra csináltam (meghagytam a lehetőségét a több fokozatnak is ha kéne de nem kellett) mivel a ventilátor kívül van így nagyon csendes. A 150-es csövön alacsony légsebesség mellett is elég levegő megy a jó szellőzéshez. A rács alatt van egy zsírfogó szűrőbetét (kompresszor levegőszűrő paplan) a cső végén , kint a falon meg egy elektromos automata zsalu.
Szóval jó lett.
Egy e30 M3 kéne, jáccócnak, ha annyira gazdag lennék. Azok nagyon tetszettek csikó koromban - csak az annyira régen volt, hogy már a hahun sincsenek olyanok
persze németeknél találni, de többe kerül, mint egy új
Veterán BMW nem neked való.
Hát mert hal optikával kell fényképezni.
Ilyen magasan is jól elszív a szellőztető? Nekünk sokkal alacsonyabban van, az azért jó, mert mondig beverem a sarkába a fejem, ha belekukkantok a fazékba de Jucinak jó, és így sokkal jobban elszív kis fokozaton. Maxon nem szeretjük járatni, akkor hangos, és kirántja a konyhából a levegőt percek alatt...