. Egyébként ő is szerelő mint te és tudja miről beszél.A motor vázcserés, gyári ujra ugy hogy nem tudom mi a kifogás ellene, a többi baj is profin lett orvosolva minden gyárival lett cserélve. Az hogy néhány idom javitva volt és nincs ujrafestve az még nem katasztrofa, nemde?
De miért nem.
Meg szeretném is ezt csinálni bár nekem a haverok azt mondják hogy kaszkadőr legyek vagy valami ilyesmi mert nekem a testalkatom olyan(van itt izom
)De ha valaki szeretei a szakmáját az csinálja.Ezt mondják az emberek.
, de legalább államköltségen
Vagy tévedek? gondolom ugy már nem olyan élvezet?
Azt imádom a fórumban hogy egy témára hihetetlen mennyiségű adat infó és vélemény szabadul fel.
Ez tök zsír szerintem
Az előttem szólóhoz csatlakoznék néhány gondolattal:
Kakasdi bontó - olyan mint egy kombájn kíméletlenül kaszál.
A német leckét is köszönöm sikerült is cuccokat találni bár nem ott hanem itthon pestközelben.
Tudtátok egyébként hogy az Ace-nek jóval könnyebb 4kg a főtengely súlya mint pl. a Fazernek?
Én most mindkettőt próbálgatom egy füst alatt és mily érdekes a különbség a kettő között.
A Fazerem fönt van a Vaterán ha esetleg valakit érdekel 2 éves és gyári magyar vásárlás.
Képzeljétek el hogy nyár elején hozzájutottam jutányosan egy pár METZELER Racetech medium tip. gumához..............hááát ha egy szóval tudnám jellemezni huuuúúú ez lenne e legmegfelelőbb.
Egyszerüen iszonyatosan ragad az első "hideg" kanyarban is. Ha hiszitek ha nem a Fazerrel egy CBR 1000-est aláztam egy hosszú ives kanyarban tei gázon. Minden leért a Fazeren ami csak kopik. Pedig ez a vas nem igazán erre való de a gumik szigorúan tartották az ívet. Amint felkerült a gumi azonnal kevés lett az első fék hatása ami egyébként az R1 fékje is. Annyira fogós és nem csúszós lett az eleje hogy tisztán lehet érezni a kurva japánok kurva gumi csővének tágulását. Mért nyomják még mindig ezt a szarságot nem értem. Na mindegy.
Szóval ha valaki még olyan elvetemült kanyarvadász mint én akkor nagyon ajánlom ezt a keveréket mert versenykeresztmetszetű igy akkor van a legnagyobb felület a talajon amikor a térded veri a padkát.
Szóval király.
Atis