nézz körül az előzményekben is szervezkedünk piszkosul.
/végülis, nincs messze Várpalotától
/ Én is gondoltam már, hogy közös nevezőre kell hozni a kiindulási pontot. Gyűjtsük össze, hogy kiket érdekel, és abból majd kiokoskodjuk a részleteket. Végülis az időjárás miatt most van időnk bőven
... A "fanclub"-al kapcsolatban pedig már van jópár ötletem, de minden segítségre szükség van, akit érdekel, az keressen mailben, vagy bárhogy, így legalább mindenki magáénak érezheti majd, aki részt vesz benne! hmm... ha belegondolok, hogy tizenegynéhány Ace egy csapatban... hmm...
És aki komolyan gondolja, az terjessze nyugodtan a híreket neten kívül is, mert nem csak neten vannak Ace tulajok, fan.-ok... Aki anno engem "megfertőzött" az ACE-szel, ő is benne lenne egy túrában, de nem kerül netközelbe, gondolom rajta kívül vannak még sokan...
Szóval ki ne hagyjatok a buliból!!!
Amúgy felötlött bennem az ötlet, hogy indítok egy un. rajongói weboldalt, egy olyan Thunderace Club félét, kifejezetten ACE tulajdonosoknak, mivel nem igazán találtam ilyet a "hazai piacon". Ott lehetne szervezni túrákat, és sok egyéb hasznos dologgal el lehetne borítani. Manualok, tapasztalatok, stb... Úgyhogy ha valakit érdekel és pártolja az ötletet, szívesen fogadok minden segítséget... szerintem ez a típus megérdemel ennyit!
Lehet utálni és imádni, de senki nem megy el mellette közönbösen! Meg amúgy is elég ritka jószág a magyar utakon. Szóval várom az észrevételeket a témában! A rendszámokkal kapcs.: Gyarló az ember...
az biztos hogy én egy motorost sem baszogattam sosem és nem is fogok, de a kollegákért nem válalok felelösséget...
lényeg, hogy okosan kell motorozni és előrelátóan...
Önt is lehet hallani?
Azthittem elmentél nyaralni. Olvastad a fejleményeket? Honlap új tag meg minden. Látod hová fajult a topicod............. tombol az érdeklődés nő a taglétszám miegymás...............király!
No a fényezést illetőleg a munkámból kifolyólag kapcsolatban vagyok egy profi festékes emberrel aki a STANDOX festékeket is forgalmazza. Szóval tali vele színkiválasztás aztán műanyagos és fény.
Pohi oldalán az a narancs fekete verzió megfogott bár kicsit más formában. Egy lehetőségem van a maximumot kell kihozzam belőle. Úgy viszket a se..em már majd megőrülök úgyhogy nyomom bár az ígért hátsó idomokat eladták így másikat kell találjak.
Figyu Piet kellene tudjuk hányan vagyunk meg lépni a talink ügyében. Én a hétvégén beszélek a barátommal a ki mellesleg közeli ismerőse Paulovits úrnak a Motorrevü-től megpróbálok médiát generálni a találkozónak. ezért lenne jó ha szervezkednénk hátha "benne leszek a tévében" ahogy Hajós Andris mondaná.
Úgyhogy törd a fejed te is hogy tudjuk megszámlálni magunkat itten és hogy tudjuk azokat akik még nem találtak ránk!