a legkülömbözöbb helyekről: a kertből, telekről, épitési bontott anyag, paletta stb Csak az erdőből nem merek ahova a környékbeliek hordják a fát
, de majd fordul a világ
Szóval befüstölök egész Hüvösvölgynek
én a Generallinál vagyok ott továbbra is 20 e Ft körül van! Vagy malusban vagy
?
és nem mondhatunk le egyikről sem
DE:
elkészíttetése lehet hazavágná a fényezését a idomnak és hát ugye a kereslet se túl nagy.
Tulaj érkezik és tutu 6.-ra talált bele a saját gixxere slusszába
.
. Ha neked is ilyen van talán tudnod kéne hogy nem szabályoz le.
de miután eladtama mocit már nem igazán tudtam témát indítani.
olyan egy-két naposat valamerre.
és én is "bácsi" vagyok bár nem annak érzem magam
viszont kezdő motoros mert csak 2,5 féléve motorozom
Szánom bánom de nekem olajcseréig még egy csepp olajat se kelett rátölteni
pajtába
Sérült
vagy csak az idomzat?
Legális ne legális nagyon nehéz kérdés ami több helyen vérzik.
Alig vannak vagy egyáltalában nincsenek kitáblázva a term v magánterületek
Mivel "úton" haladsz és az ugyebár közterület ha más nem szabályozza akkor legális. De pikk-pakkra betévedhedsz magánterületre ahol a tulaj az ásóval próbál erőt venni rajtad na az már nem legális.
Nagyon nehéz mindíg tudatlanul szabályokat betartani.
Mi próbálunk a legkevesebb "károkozással" csapatni és minél kissebb zajt csapni. D a saját szememmel áttam amint 6 quados tehát nem nem motoros 30 perc alatt szó szerint lenullázott egy kb 1000m2-nyi bevetett szántóföldet. Na itt kezdődima baj. Aztán folytatódik a tuning végdoboknál amit kilóméterekről hallasz, és hallják az állatok is akik esetleg később egy vadászösvényen egyszer csak megjelennek előtted 10 méterre. MONDJUK EGY 3-400 kilós szarvas. Na ez tud nagyon meleg lenni.
Mondták már hogy járőrők endúrókkal próbálják kiszorítani az endúrósokat a terepről de képzeld azt a helyzetet amikor a vidéki szervet ráültetik egy 40-60 lovas tereplóra oszt hajrá próbált megfogi a motorosokat. O.K. utolér miköben szágukdotok ugy hatvannal.....mit tud csinálni.....lerúg a lóról..... megkér hogy állj meg..... vagy leolvassa a nemlétező rendszámodat?
Nagyon sok kérdés és nincs válasz.
Talán a mindkét fél számára elfogadható szabályozás kijelölt nagy területek (nem crosspályák) jelenhetik a jövőjét ennek a sportnak.
De amig egymásramutogatás, betartás egymásnak és mondvacsinált törvények motiválják a résztvevőket (és itt mindenkiről beszélek) addig nem is lehet számítani érdemi alkura megegyezésre.
Szerintem amerre te él ha jól értem Budán isszonyú jó terep lehet talán érdemes lenne kipróbálni.!